universum

Tekens van het universum van Denise Linn

Tekens van het universum is een boek over toeval, voorgevoelens en synchroniciteit. Volgens Denise Linn, de schrijfster van het boek, communiceert het universum met je door middel van tekens, of je er nu in gelooft of niet. Maar als je die tekens wilt opmerken, moet je je er wel bewust van worden.

Deze tekens kunnen:

  • boodschappen overbrengen
  • je innerlijke gesteldheid weerspiegelen
  • je overtuiging weerspiegelen.
  • aangeven waar je je aandacht opricht
  • boodschappen uit de toekomst

Waar komen die tekens vandaan?

Natuurlijk vraag je je af waar die tekens dan vandaan komen. Het boek geeft daar ook antwoord op.

Ze komen uit het collectieve bewustzijn, uit je cultuur, de samenleving of religie of het zijn tekens van je voorouders.

Hoe krijg je die tekens?

Een teken kan je visueel krijgen, bijvoorbeeld door een droom, maar ook door een geur, geluid, aanraking of ingeving. Een paar voorbeelden:

Ze kunnen tot je komen door andere mensen
Zo ken je misschien wel het gegeven dat je aan iemand denkt en op dat moment gaat de telefoon en is het die persoon.

Door een gesprek
Een gesprek tussen andere mensen waarbij je iet opvangt of een alledaags gesprek. Ook (Freudiaanse) versprekingen van jezelf of versprekingen van andere mensen kunnen hiervan een voorbeeld zijn.

Schijnbaar toevallige gedachten
Je herkent het vast wel. Soms lijk je een willekeurige gedachte te krijgen, die later toch een speciale betekenis blijkt te hebben.

In het boek lees je over meer manieren waarop die tekens tot je kunnen komen.

Wat is de betekenis van die tekens?

Het grootste deel van het boek is besteed aan de uitleg van de betekenis van de verschillende tekens op alfabetische volgorde.

Bijvoorbeeld:

Een vlinder – is een krachtig teken van een nieuw begin op hoger niveau.
Een parel – gaat over alles wat schuurt in je leven en laat zien dat een zandkorreltje dat schuurt kan uitgroeien tot iets moois: een parel.
Een krab – Schuifel jij om moeilijke kwesties in het leven heen in plaats van ze aan te pakken? Probeer je zijdelings om een probleem heen te komen?

Het zijn interpretaties van tekens en sommige tekens hebben meerdere betekenissen.

Over het boek

Tekens van het universum is een leuk boek. Het zorgt ervoor dat je opmerkzamer wordt en dat je meer gaat letten op mogelijke onbewuste tekens of boodschappen. Het boek is verder een naslagwerk dat je kan gebruiken om de betekenis van bepaalde tekens op te zoeken.

Denise Linn is al van jongs af aan geïnteresseerd in tekens. Ze voelde als kind al aan dat mensen en dingen sterk met elkaar verbonden zijn. Ze wijt haar interesse en inzicht hierin deels aan haar Cherokee-bloed.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.