Kado naar sterrenbeeld

 

Je bent op zoek naar een idee voor een kado. Je hebt nog geen idee, maar je weet wel iemands sterrenbeeld? Lees dan hier over de voorkeuren en geef een kado naar sterrenbeeld.

 

Je zoekt een kado voor een:

Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal
– Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

Ram

Een Ram is fel, impulsief en actief. Een kado dat tijd bespaart of past bij een sportieve activieit zal in goede aarde vallen. De Ram heeft ook humor dus een grappig kado zal het ook goed
doen. Een ander leuk idee is om een activiteit kado te doen. Geef een tegoedbon voor een les parasailen of karten. Ram heerst over het hoofd, het gezicht, dus als je een kledingsstuk of sierraad kado wilt doen geeft dan iets voor het hoofd.

Een praktisch kado voor het huis(houden) zal bij de meeste rammen minder in de smaak vallen.

De favoriete kleur van de Ram is rood. De favoriete edelsteen is robijn.

 

Stier

De Stier is een grote liefhebber van luxe en comfort. Ze houden van de goede dingen in leven. Iets om het lichaam mee te verwennen op het gebied van lichaamsverzorging zal de Stier goed bevallen. Stier is ook een liefhebber van kunst en cultuur. Een uitje naar een theater, een kunstvoorwerp, sierraden en bloemen zijn een goede keus.

Stieren werken vaak graag in de tuin. Op dit gebied zijn er genoeg kado’s te bedenken.

Stier heerst over de nek en de keel. Kettingen en sjalen zijn dus ook een prima kado.

Favoriete kleuren van de Stier zijn groen, gebroken wit en ultramarijn.

De favoriete edelsteen is topaas.

 

Tweeling

De Tweeling is een drukke denker. Een kado dat zijn/haar verbeelding stimuleert, zoals een boek, DVD of een abonnement op een tijdschrift zal ze zeer bevallen.

Een Tweeling is ook altijd druk met communiceren en het onderhouden van sociale contacten. Een mobieltje of adresboek komen dan ook altijd van pas. Iets waarmee ze hun eigen stem kunnen horen,
een antwoordapparaat of een karaokeset zal ze helemaal blij maken.

De Tweeling heerst over de sleutelbeenderen, armen, handen en longen. Een leuk shirt, een ring, horloge of handschoenen zijn dus de juiste keus als kado.

Zilver, Geel en hemelsblauw zijn favorieten kleuren van de Tweeling.

 

Kreeft

De Kreeft is een huiselijk type dat van het gezinsleven houdt. Dus een huiselijk kado is een goede keuze voor de Kreeft. Een fotoalbum, een kookboek, een gezelschapsspel, software om een stamboom na te trekken zullen de Kreeft goed bevallen.

Kreeften zijn gevoelige types, bij het sentimentele af. Een kado met gevoel, iets dat zelf gemaakt is kan ze dus zeer ontroeren.

Kreeft heerst over de maag. Dus denk eens aan een kado dat eetbaar/drinkbaar is of dat met koken te maken heeft.

De favoriete kleur van de Kreeft is oranje. De favoriete edelsteen is maansteen.

 

Leeuw

De leeuw houdt van drama, toneel en staat graag in het middelpunt. Een kado dat met theater, opera te maken heeft is echt iets voor de Leeuw. Maar ook extravagante sierraden, extravagante kleding in dramatische kleuren: rood, paars of goud zijn een goede keuze.

De leeuw is ook een liefhebber van een gokje. Dus een lot voor de loterij of een avondje naar het casino zal de Leeuw groot plezier doen.

De leeuw heerst over de spijsvertering. Een eetbaar kado is dan ook vast een welkom kado voor de Leeuw.

Favoriete kleuren van de Leeuw zijn: geel, oranje en goud

Maagd

Maagden houden van elegant en stijlvol. Ze zijn ijverig, efficiënt, goed georganiseerd en netjes. Een agenda, kalender of een tas zijn een prima keus.

Maagd is heerser van het huis van de gezondheid. Dus een gezond kado zal ook in de smaak vallen. Denk aan een abonnement voor de sportschool, een boek over yoga of pilates of een bon voor een massage of sauna bezoek.

De bloem van de Maagd is lavendel. Lavendel zeep of badolie zijn dus een ideaal kado.

Favoriete kleuren zijn alle tinten blauw, bruin en beige. Favoriete
edelsteen is ametist.

 

Weegschaal

De Weegschaal is een sociaal type en zijn geïnteresseerd in andere mensen. Een fotoalbum of fotolijst (met foto’s van vrienden en familie) zijn de juiste kado’s voor de Weegschaal.

Boeken in het bijzonder biografieën zullen ook bij de Weegschaal in de smaak vallen.

Net als de Stier, houdt de Weegschaal van mooie en sensuele spullen. Bloemen, iets lekkers, make-up, parfums, een kunstvoorwerp, kleding zijn de Weegschaal op het lijf geschreven.

Favoriete kleuren zijn blauw en groen. Hun favoriete edelsteen is smaragd en opaal.

 

 

Schorpioen

Een Schorpioen is gefascineerd door mysteries van het leven. Dus kadootjes van een thriller tot een telescoop zijn allemaal goed. Een spel waarbij je tactisch moet spelen als b.v. een schaak- of damspel daar zal je de schorpioen een plezier mee doen.

Maar ook iets meer spirituele zaken als tarotkaarten of een Iching zullen een goede keus zijn.

Een kadootje voor een schorpioen mag ook sexy zijn, mooie lingerie of een exclusieve parfum bijvoorbeeld.

Schorpioenen houden ook van water, in het bijzonder van de zee. Dus kadootjes die verband houden met de zee, iets met schelpenbijvoorbeeld zijn ook helemaal goed.

De favoriete steen van een schorpioen is een turquois

 

Boogschutter

Boogschutters zijn de filosofen onder de tekens van de dierenriem. Het zijn geboren studenten en leerlingen. Een boek om hun kennis te vergroten op een gebied van hun interesse zal zeker in goede aarde vallen.

Boogschutters houden van afwisseling en plezier. Doordat Jupiter de heersende planeet is houden ze ook van geld. Tegoedbonnen, een fles drank, een portemonnee of portefeuille zijn allemaal prima kado’s

Boogschutter heerst over de heupen. Dus een mooie riem is een goede keuze voor een kado.

Favoriete kleur is indigo en paars.

 

 

Steenbok

Steenbokken zijn zowel ambitieus als georganiseerd, en vastbesloten om hun doelen te bereiken. Zij zijn ook praktisch en realistisch. Als je voor een Steenbok een kadootje zoekt is iets dat ze
helpt met hun carrière, baan of financiële administratie iets waar ze blij mee zullen zijn.

Een mooie tas, een mapje voor visitekaartjes, een luxe agenda, een horloge of mooie wandklok zijn echt kadootjes voor een Steenbok. Vind je dat de Steenbok al te serieus is en zich
te veel met werk en organisatie bezig houdt, kies dan iets waar hij/zij zichzelf mee kan verwennen. Luxe badproducten of een lekker (bescheiden) geurtje. Omdat de Steenbokken graag
willen winnen of de beste willen zijn kun je ook een sportief kado bedenken. Een tennisracket, golfclubs of hardloopschoenen zullen ook in de smaak vallen.

Favoriete kleuren zijn donkerblauw, donkerbruin en zwart.

 

Waterman

Watermannen zijn idealisten en een beetje excentriek hoort er ook bij. Zij kijken in de toekomst, hebben interesse voor technologie en vooruitgang. Een boek met een interessant actueel onderwerp
is dus een leuk kado. Iets nieuws, iets aparts, iets dat ze nog niet eerder gedaan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een horloge  of mobieltje met allerlei nieuwe snufjes, gekke gadgets.

Door de idealistische inslag van de Waterman worden spullen gekocht bij milieu organisaties, wereldwinkels of andere humanitaire instellingen ook zeer gewaardeerd.

Waterman heerst over de enkels. Gekke sokken, een enkelband kan ook in de smaak vallen.

Favoriete kleur is violet.

Vissen

Vissen houden van fantasie, drama, emotie, kunst en spiritualiteit. Van alles zolang het maar niet met de realiteit te maken heeft. Een kado voor een Vis zou dan ook iets in die sfeer moeten zijn.
Wat denk je van een set aquarelverf, kaartjes voor een show of theater of een boek met gedichten. Een Vis hoort in het water, en activiteiten die met water te maken hebben bevallen de vis het meest. Dus denk eens aan een kado als duiklessen, nieuwe zwemkleding, een zeiltripje of als je echt wil uitpakken een cruise. Maar ook kadootjes die met water in huis te maken hebben zijn een goede keuze. Bad- en douchespulletjes en drijvende kaarsen zijn een prima keus.

Vissen heerst over de voeten. Dus ook kadootjes als pantoffels, leuke sokken en schoenen, een tegoedbon voor een voetmassage of pedicure zullen vast goed in de smaak vallen.

Favoriete kleuren zijn violet en zeegroen.

  1. Hi,
    Klein foutje. Wel duidelijk hoor als je het leest maar zeg het toch maar even.
    Bij kreeft staat; favoriete kleur Stier is oranje.

    Doeg

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *