astrologische almanak 2017

De astrologische almanak 2017

Ieder jaar, als we net over de helft zijn, komt de astrologische almanak uit voor het volgende jaar, geschreven door Esther van Heerebeek.

Het is misschien nog wat vroeg om je al te verdiepen in de kansen en mogelijkheden van het jaar dat gaat komen, maar leuk is het wel. Vooral omdat de almanak altijd een paar leuke extraatjes weet te vermelden.

Baby’s en huisdieren

Zo begint de almanak met een overzicht van baby’s.  Wat voor eigenschappen kan je verwachten bij je kindje als het in een bepaalde maand in 2017 geboren wordt? Vervolgens krijg je een kijkje in de medische astrologie.Een korte uitleg van hoe het werkt, wat de betekenis van de huizen is en welke lichaamsdelen en organen bij welk teken van de dierenriem horen. Welke klachten en ziekten kunnen ontstaan bij een bepaald sterrenbeeld en hoe kun je dat voorkomen?

En je denkt er misschien niet zo snel aan, maar een dier heeft ook een sterrenbeeld. Wat zijn de eigenschappen ast2van je huisdier?

Cadeautips

Als je iemands sterrenbeeld kent, dan kan je daar handig gebruik van maken door een cadeau te kiezen dat bij zijn of haar eigenschappen past.

Algemene voorspellingen en invloed van de maan

Wat zijn de verwachtingen in het algemeen en wat voor invloed heeft de maan, die iedere 24 uur van teken verandert, voor invloed op de verschillende sterrenbeelden? In een tabel kan je voor iedere dag opzoeken in welk teken de maan staat. Natuurijk krijg je ook voor ieder teken informatie over de eigenschappen en wat 2017 voor jou gaat brengen. Je krijgt een korte beschrijving van elke maand.

Nog meer informatie

En dat is nog niet alles. Na de voorspellingen per maand krijg je nog meer informatie over Mercurius en Mars, een tabel waarmee je je ascendant kan uitrekenen en een overzicht van de uiterlijke kenmerken van de verschillende sterrenbeelden. Als afsluiting krijg je nog wat numerologische informatie. Bijvoorbeeld, wat zijn je geluksgetallen dit jaar.

Esther Heerebeek

Sinds 2012 schrijft Esther ieder jaar de astrologische almanak. Ze heeft een astrologie praktijk in Liempde en schrijft horoscopen voor verschillende tijdschriften. Verder geeft ze regelmatig workshops.

De astrologische almanak is een leuk boek om al vast even een kijkje te nemen naar het jaar 2017. Wat voor jaar wordt het voor jou en voor de mensen om je heen? Kijk of het klopt wat er geschreven wordt over de medische astrologie voor jouw sterrenbeeld en of je je kan herkennen in de beschrijving van de uiterlijke kenmerken.

 

[bol_product_links block_id=”bol_57aa2bf95ba97_selected-products” products=”9200000057252033″ name=”alm” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.