jaar van de haan

2017 het jaar van de Haan

Op 27 januari 2017 kwam het jaar van de Aap ten einde en ging het jaar van de Haan in.

Volgens de Chinese astrologie leven we het komende jaar onder de invloed van het Chinese teken van de Haan. Denk aan de haan, een trotse vogel die met zijn indrukwekkende verenpracht graag de aandacht trekt, en je weet misschien al een beetje wat voor jaar het wordt. Toch is het jaar van de Haan vergeleken met het jaar van de Aap dat net achter ons ligt, wat minder competitief. Eerlijkheid, zelfwaarde en relaties worden belangrijker en winnen is minder belangrijk.

Het jaar van de Haan belooft een dynamisch jaar te worden, maar wel een jaar waarin er altijd wel iets aan de hand is.

Wat kunnen we verwachten in het jaar van de Haan?

Een jaartje van hard werken

Tijdens het jaar van de Haan zullen wel flink onze armen uit de mouwen moeten steken. Hard werken en geld verdienen is belangrijk. De Haan staat op bij het krieken van de dag. Dus lekker vroeg beginnen is in je voordeel. Als je de kantjes ervan af loopt dan zal je door de snavel van de haan gepikt worden. Maar pas ook op dat je niet overdrijft en bij de grote ego’s en krachtpatsers gaat horen.

Het is ook een jaar om schoon schip te maken in je financiën. Werk schulden weg en zorg dat je je zaken op orde krijgt.

Passie in de liefde

De Haan zit niet stil als het om de liefde gaat. De Haan houdt van aandacht en zal doen wat nodig is om die aandacht te krijgen. Flirten en romantiek horen daar ook bij. Maar de Haan heeft ook veel behoefte aan liefde en is eerlijk. De Haan is niet alleen een flirt en wel degelijk uit op een serieuze relatie.

Het mag wat extravaganter

Denk aan de haan die trots zijn veren toont. Een beetje show en spektakel mag best. En dat gaan we terugzien in de mode. Het mag net allemaal wat meer. De Haan houdt ervan om op te vallen. Tijden Hanen jaren worden er vaak nieuwe stijlen gelanceerd.

Man vs. vrouw

De haan zorgt natuurlijk goed voor zijn kippetjes. Het is waarschijnlijk dat mannen weer wat hoffelijker worden onder dit teken. Maar veel vrouwen zitten daar niet op de wachten. Ze willen als gelijke behandeld worden. Vrouwen zullen meer moeite moeten doen om voor hun eigen rechten op te komen. De kans dat de strijd voor gelijke rechten toeneemt is daarom groot.  Dat de trots en eigenwaarde toeneemt, is ook op nationaal niveau te merken, met alle machtsvertoon en spierballentaal die daarbij hoort.

Meer interesse in gezondheid en lifestyle

De interesse in gezondheid, fitness en lifestyle neemt toe onder het teken Haan. Veel mensen storten zich op gezonde voeding en gaan meer bewegen. En gezond eten, betekent vaak ook schoon eten. Dus bij voorkeur biologisch verbouwd en zonder toevoegingen.

Wil je weten wat jouw Chinese teken is? Check het hier.

[bol_product_links block_id=”bol_58948cc22086d_selected-products” products=”9200000057252031″ name=”chin” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *