paragnost

Wat zijn paragnosten en mediums precies?

Paragnosten en mediums: je hebt vast wel eens eerder van deze termen gehoord. Maar heb je ook een idee wat deze termen precies inhouden? Deze twee termen worden namelijk nog wel eens door elkaar gehaald. Om jou een beter beeld te geven over wat paragnosten en mediums precies zijn, brengen wij je in dit artikel op de hoogte!

Paragnosten

Laten we beginnen met paragnosten. Want wat is een paragnost precies en wat doet een paragnost? Nou, dat zit zo: een paragnost beschikt meestal over één van de volgende gaven: helderziend, helderwetend of heldervoelend. Vaak worden paragnosten vergeleken met helderzienden. Toch zit hier zeker wel een verschil in, want een paragnost is lang niet altijd helderziend. Deze persoon kan ook andere gaven hebben, zoals bijvoorbeeld helderwetend of heldervoelend. Een paragnost is dus eigenlijk iemand die beschikt over een paranormale gave.

Maar wat doen paragnosten? Een paragnost is vaak ook gespecialiseerd in online coaching, met als doel jou te helpen bij een moeilijke levensfase. Dit doet een paragnost met behulp van zijn gaven, in combinatie met een opleiding en persoonlijke ervaringen. Tijdens online coaching kunnen paragnosten gebruik maken van verschillende attributen om jou te helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spirituele kaarten of een pendel.

Mediums

Nu je weet wat een paragnost is en wat deze persoon doet, is het tijd om te kijken naar mediums. Een medium is een soort middelaar tussen de fysieke en ontastbare wereld. Online mediums kunnen werken met bijvoorbeeld foto’s en kunnen zonder voorkennis informatie over de betreffende persoon geven. Mediums krijgen dus informatie door van entiteiten. Deze informatie kan afkomstig zijn van bijvoorbeeld overledenen, gidsen, engelen of hogere lichtwezens. Kortom, een medium kan dienen als een soort overdracht van informatie. Het is dan ook niet voor niets zo dat het woord medium is afgeleid van ‘media’.

Mediums kunnen jou helpen bij verschillende dingen. Denk aan het in contact komen met overleden dierbaren. Dit kan jou erbij helpen om het verdriet meer te verwerken of om meer te weten te komen over deze overleden dierbaren. Je zou bijvoorbeeld een vraag kunnen stellen als: zou je een boodschap kunnen doorgeven aan de overleden dierbare? Dit kan jou een goed gevoel geven. Mediums kunnen in contact komen met andere werelden aan de hand van verschillende methoden: schilderen en tekenen, schrift channeling of trance.

Mediums kunnen je niet alleen helpen bij het in contact komen met overleden dierbaren, ook zijn mediums gespecialiseerd in raadgeving en coaching. Mocht je carrière gerelateerde vragen hebben, dan kun je ook bij een medium terecht.

Hoewel de termen paragnosten en mediums nog regelmatig door elkaar worden gehaald, zitten er dus wel zeker verschillen tussen. Beiden zijn weer in andere dingen gespecialiseerd. Mocht je dus graag eens in contact komen met een paragnost of medium, is het wel goed om van tevoren goed te kijken naar bij welke persoon je nu eigenlijk het beste thuishoort. Zodra je hiervan overtuigd bent, kun je er waarschijnlijk het meeste uithalen. Dit kan zeker een goede invloed hebben op jouw toekomst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *