boogschutter

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Laatst bijgewerkt:

11. Als een Boogschutter verdrietig is….

…dan trekken ze zich terug om alleen in een hoekje te treuren. Ze delen hun emoties dan liever niet met anderen. Gelukkig duurt dat meestal niet lang.

12. Een Boogschutter leeft in het heden

Net als Rammen leven ze niet in het verleden. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ze blijven dan ook meestal niet lang boos op iemand.

 13. Boogschutters zijn creatieve denkers

Een boogschutter is een creatieve denker. In hun hoofd zijn ze altijd op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen. Ze leren er ook graag nieuwe nieuwe dingen bij. Die constante nieuwsgierigheid in combinatie met creativiteit maakt Boogschutters ook goede kunstenaars, muzikanten, schrijvers of filosofen.

14. Een Boogschutter is leuk gezelschap

Boogschutters zijn vrolijk, spontaan en altijd in om plezier te maken. Door hun grenzeloze enthousiasme trekken ze anderen mee in die vrolijkheid.

15. Boogschutters denken ver vooruit

Onderschat een Boogschutter en zijn plannen niet. Ze hebben hun plannen voor zichzelf duidelijk uitgewerkt. Lukt het niet, dan hebben ze ook nog een plan B klaar en een plan C en waarschijnlijk nog wel een paar plannen.

16. Boogschutters kunnen niet tegen onrecht

Als een Boogschutter je betrapt op oneerlijkheid of als je ze onterecht voor gek zet, kunnen ze je hard en meedogenloos afstraffen.

17. Een Boogschutter houdt zich niet bezig met onbelangrijke details

Ze richten zich op dingen die belangrijk voor ze zijn. Ze houden zich niet bezig met onzin, roddel, praatjes en achterklap. Zonde van hun tijd.

18. Een Boogschutter heeft tijd nodig in de liefde

Een Boogschutter is geen huisje, boompje, beestje type. Het duurt meestal wel even voor hij of zijn zijn wilde haren kwijt is en klaar is om zich te vestigen. Het kan ook wel even duren tot ze zich aan iemand binden.

19. Boogschutters zijn veeleisend

Niet alleen binden ze ze zich niet snel aan iemand. Boogschutters zijn ook nog veeleisend. Ze hebben vaak een hele lijst van eigenschappen waar hun eventuele liefdespartner aan moet voldoen.

veeleisend

20. Een Boogschutter kan een tikkeltje rebels zijn

Boogschutters zijn doorgaans rechtlijnig en hebben sterke morele waarden. Maar ze kunnen ook makkelijk van hun ideeën of waarden afwijken als ze dat persoonlijk beter uitkomt.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *