liefdesmagie

Liefdesmagie

Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Of heb je een relatie die wat meer hartstocht kan gebruiken? Wil je een geliefde aan je binden of je vruchtbaarheid vergroten?

Misschien kan liefdesmagie je een handje helpen. Bedenk je wel dat geen enkele magie iemand zijn eigen vrije wil kan ontnemen.

Hoe werkt liefdesmagie?

Magie is een manier om voorwerpen of mensen te beïnvloeden. Tijdens de beoefening van liefdesmagie wordt positieve geestelijke energie of worden gedachten gestuurd naar een andere persoon, een voorwerp of situatie, met als doel met de energie of toestand ervan te veranderen.

Hulpmiddelen

Kaarsen, oliën, kruiden, drankjes en spreuken zijn veelgebruikte hulpmiddelen om je gewenste doel te bereiken.

Om rituelen en spreuken te gebruiken en te laten werken, is het nodig dat je de kunst beheerst om de energie in banen te leiden. Het is een vorm van concentratie waarbij je in een ander bewustzijn komt. Het heeft veel weg van mediteren. Er is wel enige oefening nodig om dit te beheersen.


De maan

Bij het uitoefenen van rituelen en bezweringen speelt de astrologie ook een rol. Zo zijn maandag (maan), dinsdag (mars) en vrijdag (Venus) de meest geschikte dagen.

Wil je (meer) liefde in je leven brengen, de liefde versterken of een minnaar of minnares aantrekken, dan kan je dat het beste doen bij wassende maan.
Wil je problemen in relatie oplossen of verwijdering of obstakels die je liefde in de weg staan laten verdwijnen dan is afnemende maan de meest geschikte periode.
Kijk hier voor de maanstanden op de maankalender.

Hieronder enkele eenvoudige voorbeelden, die we in boeken of op het internet gevonden hebben.

Liefdesmagie met kaarsen

Nodig:
1 roze kaars
1 fles olijfolie (extra virgine)

Neem de kaars en plaats hem voor je op de tafel. Neem de olijfolie en wrijf de kaars ermee in begin in het midden en werk naar boven, dan van het midden en naar beneden, naar de onderkant van de kaars. Terwijl je zo de kaars reinigt met de olie, laadt je hem op door ondertussen je doel te visualiseren. Als je hiermee klaar bent pak je een mes en kerf je een wens in de kaars.
Hierna steek je de kaars aan en concentreer je je op je wens of doel, tot de kaars is opgebrand (hoeft niet in 1 keer).

Liefdeslotion

125 ml olijfolie
2 druppels kaneel olie
5 druppels patchouli olie
4 druppels rozenolie
7 druppeld sandalwood olie

Meng de ingrediënten en gebruikt dit op voorwerpen of op jezelf om je aantrekkingskracht te vergroten.

Liefdeslotion extra sterk

125 ml olijfolie
15 druppels anjer olie
13 druppels citronella olie
25 druppels sinaasappel olie
10 druppels roze geranium olie
geraniumolie kan gedeeltelijk door door rozenolie vervangen worden.

Meng de ingrediënten en wrijf er kaarsen, voorwerpen en/of jezelf ermee in.
Wat hierboven beschreven is, zijn simpele en eenvoudige voorbeelden en daar is niks mis mee. Liefdesmagie lijkt natuurlijk de ideale manier om dingen of mensen naar je hand te zetten, en wordt daarom niet door iedereen even positief bekeken. Heksen doen in principe geen dingen die een negatieve uitwerking hebben op, of schade toebrengen aan anderen.