liefdesmagie

Liefdesmagie

Laatst bijgewerkt:

Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Of heb je een relatie die wat meer hartstocht kan gebruiken? Wil je een geliefde aan je binden of je vruchtbaarheid vergroten?

Misschien kan liefdesmagie je een handje helpen. Bedenk je wel dat geen enkele magie iemand zijn eigen vrije wil kan ontnemen.

Hoe werkt liefdesmagie?

Magie is een manier om voorwerpen of mensen te beïnvloeden. Tijdens de beoefening van liefdesmagie wordt positieve geestelijke energie of worden gedachten gestuurd naar een andere persoon, een voorwerp of situatie, met als doel met de energie of toestand ervan te veranderen.

Hulpmiddelen

Kaarsen, oliën, kruiden, drankjes en spreuken zijn veelgebruikte hulpmiddelen om je gewenste doel te bereiken.

Om rituelen en spreuken te gebruiken en te laten werken, is het nodig dat je de kunst beheerst om de energie in banen te leiden. Het is een vorm van concentratie waarbij je in een ander bewustzijn komt. Het heeft veel weg van mediteren. Er is wel enige oefening nodig om dit te beheersen.

De maan

Bij het uitoefenen van rituelen en bezweringen speelt de astrologie ook een rol. Zo zijn maandag (maan), dinsdag (mars) en vrijdag (Venus) hiervoor de meest geschikte dagen.

Wil je (meer) liefde in je leven brengen, de liefde versterken of een minnaar of minnares aantrekken, dan kan je dat het beste doen bij wassende maan.
Wil je problemen in relatie oplossen of verwijdering of obstakels die je liefde in de weg staan laten verdwijnen dan is afnemende maan de meest geschikte periode.
Kijk hier voor de maanstanden op de maankalender.

Hieronder enkele eenvoudige voorbeelden, die we in boeken of op het internet gevonden hebben.

Liefdesmagie met kaarsen

Nodig:
1 roze kaars
1 fles olijfolie (extra virgine)

Neem de kaars en plaats hem voor je op de tafel. Neem de olijfolie en wrijf de kaars ermee in begin in het midden en werk naar boven, dan van het midden en naar beneden, naar de onderkant van de kaars. Terwijl je zo de kaars reinigt met de olie, laadt je hem op door ondertussen je doel te visualiseren. Als je hiermee klaar bent pak je een mes en kerf je een wens in de kaars.
Hierna steek je de kaars aan en concentreer je je op je wens of doel, tot de kaars is opgebrand (hoeft niet in 1 keer).

Liefdeslotion

125 ml olijfolie
2 druppels kaneel olie
5 druppels patchouli olie
4 druppels rozenolie
7 druppeld sandalwood olie

Meng de ingrediënten en gebruikt dit op voorwerpen of op jezelf om je aantrekkingskracht te vergroten.

Liefdeslotion extra sterk

125 ml olijfolie
15 druppels anjer olie
13 druppels citronella olie
25 druppels sinaasappel olie
10 druppels roze geranium olie
geraniumolie kan gedeeltelijk door door rozenolie vervangen worden.

Meng de ingrediënten en wrijf er kaarsen, voorwerpen en/of jezelf ermee in.
Wat hierboven beschreven is, zijn simpele en eenvoudige voorbeelden en daar is niks mis mee. Liefdesmagie lijkt natuurlijk de ideale manier om dingen of mensen naar je hand te zetten, en wordt daarom niet door iedereen even positief bekeken. Heksen doen in principe geen dingen die een negatieve uitwerking hebben op, of schade toebrengen aan anderen.

 1. hallo.
  ik en mijn vriendin Berta moeten in onze klas iets over liefdesmagie vertellen.
  kunnen jullie ons iets meer zeggen.
  groetjes
  roger en berta

 2. Hoi lieve mensen,

  Hebben jullie al iemand betrouwbaar gevonden deel ervaring me, en wie kent Ticanaf.com uit den haag?

  Groet

  1. Hoi Madira ik ben ook veel in de laatse 20 jaar geweest naar overal en nergen ook ticanaf ken ik ook meer dan genoeg kwijt daar ik hoor graag van je of je mij kan helpen mijn situatie is best complex en zou gewoon willen weten of jou ervaringen wel juist zijn en waar ik dan ook eventueel terecht kan maar graag geen geld eters die heb ik genoeg gezien nu
   groetjes van A.

 3. lieve.mensen wil je van.zwarte magie af of je relatie herstellen ik weet zeker dat kaars_@live.nl je kan helpen ik en mijn nochten hebben veel bij haar laten doen met succes ook super goed met kijken succes peepz

  1. Ik kende echt iemand die zo goed was mbt ex terug halen maar ze doet het niet meer ? ken wel een goede waarzegster op Facebook magda de Hoog echt goed

 4. hallo ik heb al drie jaar een hele goede vriend we hebben het heerlijk en fijn met elkaar alleen hij heeft een vriendin waar die niet mee durft te stoppen , hij durft het niet terwijl hij dezelfde gevoelens heeft voor mij als ik voor hem welk ritueel kan ik uitvoeren om een relatie met hem te krijgen hou gemeend van hem hoop op jullie antwoord

  1. hallo esther,

   waarmee hebben ze jou geholpen?
   ik heb namelijk contact gezocht met hun over het feit dat mijn ex bij me weg is en ik haar heel graag terug wil, nu hebben ze voor mij een bezwering gedaan (is nu 2 dagen geleden) maar wat moet ik nu verwachten? wat zijn jou ervaringen bij de voodoostudio?

   hopelijk heeft u mij een antwoord want ik weet het verder anders ook niet meer…

 5. lieve mensen ik wil een spreuk hebben om me ex terug te krijgen

  help me aub ik hou alleen van hem en van niemand anders maar een ander meisje heeft hem ingepikt en zei is zo slecht dus ik wil me ex helpen

 6. heb een probleem
  mijn latrelatie is ingepikt door ex vriendin
  hij was gek op haar zei fakte het nu omdat ze zijn geld nodig heeft
  hoe kan ik zorgen dat zijnogen geopend worden en dat hij mij gelijk geeft ik heb hem verteld dat zij fake is maar liefde maakt blind

 7. Let op! Bovenstaand ritueel is juist andersom Je moet bij het aantrekken van (liefde) of iets de kaars zalven van boven naar het midden en van onder naar het midden, andersom doet het precies het tegenovergestelde en zorgt ervoor dat je t juist kwijtraakt.

 8. hoi ik ben in vrouw van in de dertig en heb een sexrelatie met iemand in de twintig nu ik merk aan hem da hij toch wel iets voelt voor me maar blokt dit mr tydens onze sexmomenten merk ik andere dingen ik wt da hij stoer en matcho wilt over komen bij zijn vrienden want niemand weet hiervan maar alles wat hij hoort strest hij om iemand die alleen sex wilt reageert zo niet hebben jullie iets waarmee ikhem over de streep kan trekken zndr da hij dat te weten komt en wat blijvend is x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *