Jaarhoroscoop 2021

Een korte beschrijving van de verwachtingen voor de sterrenbeelden in 2021. In de jaarhoroscoop beschrijven we voor elk teken de belangrijkste onderwerpen. Kijk voor meer gedetailleerde beschrijvingen naar de maandhoroscopen.

Jaarhoroscoop RAM 2021

Voor de Ram belooft 2021 een beter jaar te worden dan 2020. De oostkant van je horoscoop is dit jaar is dominant. Dat betekent dat ook dit nieuwe jaar de aandacht meer naar jezelf uitgaat, naar jouw behoeften en wat jij belangrijk vindt. Anderen komen op de tweede plaats. Belangrijke onderwerpen voor de Ram in 2021 zijn: Geld, carrière, vriendschappen en groepen en spiritualiteit.

Je 7e huis van relaties, is dit jaar niet druk bezocht. Dat is meestal een teken dat de situatie hetzelfde blijft en dat je daar tevreden mee bent. Saturnus en Jupiter bevinden zich in je 11e huis van vriendschappen, groepen, hoop en dromen en dat kan tot tegenstrijdige gevoelens leiden. Vriendschappen zijn belangrijk voor je, maar je kan dit jaar afscheid nemen van vrienden die niet meer bij je passen.

Jaarhoroscoop STIER 2021

De belangrijkste onderwerpen dit jaar voor de Stier zijn carrière, lichaam en uiterlijk, cultuur en religie en vriendschappen en groepsactiviteiten. Je carrière is dit jaar heel belangrijk voor je. Je financiële huizen zijn vrijwel leeg wat meestal betekent dat er weinig verandert en dat je tevreden bent. Sinds maart 2020 maakt Saturnus een negatieve combinatie met jouw teken. Dat kan ervoor zorgen dat je wat minder energiek bent dan anders.

Sinds maart 2019 bevindt ook Uranus, de planeet van veranderingen, zich in jouw teken. Dit zal nog jaren zo blijven. De Stier houdt niet van veranderingen maar zal hierdoor toch moeten leren om te gaan met veranderingen. Dit is een spirituele les. Wat betreft de liefde krijgen single Stieren genoeg kansen. Voor Stieren met een relatie kunnen er wat uitdagingen zijn die overwonnen moeten worden.

Jaarhoroscoop TWEELINGEN 2021

De belangrijkste onderwerpen voor Tweelingen in 2021 zijn persoonlijke ontwikkeling, carrière, spiritualiteit, cultuur en reizen, lichaam en uiterlijk. Jupiter in het teken Vissen zal je carrière positief beïnvloeden en vooruit helpen. Er zijn ook kansen op romantisch gebied.

Uranus de planeet van verandering in je 12e huis zorgt ervoor dat je interesse in spirituele onderwerpen toeneemt. Je zoekt naar antwoorden op je vragen, naar wijsheid en die kan je dit jaar vinden. Je kan je verdiepen in verschillende spirituele onderwerpen en deelnemen aan groepsactiviteiten op dit gebied.

Jaarhoroscoop KREEFT 2021

De belangrijkste onderwerpen voor de Kreeft in 2021 zijn: liefde en romantiek, persoonlijke ontwikkeling, cultuur en reizen, vriendschappen en groepen. Vergeleken met de vorige jaren lijkt de Kreeft in 2021 meer energie te hebben.

Dit jaar vinden er twee eclipsen plaats in je 6e huis van werk en gezondheid. Dit kan wijzen op veranderingen van werk en/of in je lifestyle. Onderwerpen als een gezond dieet, afvallen en werken aan je lichaam zijn belangrijker voor je. Omdat Saturnus je 7e huis van relaties heeft verlaten, lijkt je liefdesleven te verbeteren. Singles tonen meer intitiatief en hebben meer lef. Een aantal Kreeften zal hun relatie officieel maken.

Jaarhoroscoop LEEUW 2021

De belangrijkste onderwerpen en aandachtspunten voor de Leeuw in 2021 zijn: liefde en romantiek, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en carrière. Je liefdesleven zal dit jaar allesbehalve saai zijn. Alles kan dit jaar gebeuren, van teleurstellingen tot groot geluk in de liefde.

Met de komst van Uranus in je 10e huis van carrière is je carrière interessanter en spannender maar ook minder stabiel geworden. Verwacht dit jaar nog meer veranderingen op dit gebied. Single Leeuwen lijken een actief sociaal leven te leiden dit jaar waardoor ze veel nieuwe mensen ontmoeten. Vriendschappen kunnen op de proef gesteld worden dit jaar.

Jaarhoroscoop MAAGD 2021

Belangrijkste onderwerpen voor de Maagd dit jaar zijn romantiek, plezier, creativiteit, werk en gezondheid, cultuur en reizen. Dit jaar 2021 lijkt voor de Maagd een heel sociaal jaar te worden. De westelijke helft van je horoscoop is dominant, wat wil zeggen dat je meer gericht bent op anderen dan op jezelf en je eigen behoeften.

Je 6e huis van werk en gezondheid is sterk dit jaar. Een gezonde levensstijl is iets dat je altijd al interesseert, maar dat kan dit jaar nog belangrijker zijn. Met Uranus in je 9e huis van hoger onderwijs maken studenten meer kans van studie, school of richting te veranderen. Religieuze ideeën en overtuigingen kunnen je aan het twijfelen brengen en worden op de proef gesteld.

Jaarhoroscoop WEEGSCHAAL 2021

Belangrijkste onderwerpen voor de Weegschaal dit jaar zijn huis & gezin, kinderen, creativiteit, plezier, werk en gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Je 5e huis van romantiek, plezier en creativiteit is sterk dit jaar. Dit jaar 2021 lijkt voor Weegschalen een plezierig jaar te worden, beter dan de afgelopen jaren.

Als je op zoek bent naar werk of ander werk zullen er meer kansen op je pad komen. Je 6e huis van werk en gezondheid is ook belangrijk en zorgt voor belangstelling voor gezondheid. Door de aanwezigheid van Neptunus kan je verbeeldingskracht eerder voor overdrijving zorgen en kan je sneller in een hypochonder veranderen. Probeer met beide benen op de grond te blijven.

Jaarhoroscoop SCHORPIOEN 2021

De belangrijkste onderwerpen voor de Schorpioen dit nieuwe jaar zijn huis en gezin, communicatie, kinderen, plezier en creativiteit, liefde en romantiek. De liefde kan dit jaar zowel spannend en opwindend als uitdagend zijn. Vooral langdurige relaties kunnen op de proef gesteld worden en vragen meer aandacht en inspanning. Single Schorpioenen daten volop maar serieuze relaties ontwikkelen zich langzaam.

Je huis van geld is vrijwel leeg dit jaar op de snel bewegende planeten na. Dit lijkt daarom een financieel een goed jaar te worden. Omdat je 4e huis van huis en gezin sterk is, is de verwachting wel dat je meer geld zal uitgeven aan je huis, inrichting, verbouwen, enz.

Jaarhoroscoop BOOGSCHUTTER 2021

De onderwerpen waar de meeste aandacht naar uitgaat zijn voor de Boogschutter geld, communicatie, huis & gezin, werk en gezondheid. Veel aandacht gaat uit naar je financiële situatie. Je vindt het belangrijk om duidelijkheid en stabiliteit in je financiën te krijgen en dat doe je door te snijden in uitgaven en alles op te schonen wat overbodig is.

Voor de Boogschutter lijkt 2021 een goed jaar te worden, met niet te veel maar net genoeg uitdagingen om het spannend houden. Je energie is goed op peil zolang je er verstandig mee omgaat. De meeste planeten maken gunstige combinaties met jouw teken uitgezonderd Neptunus.

Jaarhoroscoop STEENBOK 2021

De belangrijkste onderwerpen voor de Steenbok dit jaar zijn: werk & gezondheid, geld, communicatie, kinderen, plezier en creativiteit. Ook voor de Steenbok lijkt 2021 dus een goed jaar te worden. Je energie neemt toe. Communicatie en intellectuele interesses zijn belangrijk en vooral studenten, leraren, schrijvers en PR mensen zullen het goed doen.

Je bent creatief dit jaar, je hebt veel inspiratie en je ideeën zijn origineler dan normaal. Met Pluto in je jouw teken is dit ook een goed jaar om aan je conditie te werken of af te vallen. Met Jupiter de geluksplaneet in je geldhuis lijkt dit financieel een prima jaar te worden. Vertrouw als je financiële beslissingen wilt nemen op je intuïtie.

Jaarhoroscoop WATERMAN 2021

Je belangrijkste onderwerpen dit jaar zijn lichaam en uiterlijk, financiën, spiritualiteit en huis & gezin. Met Saturnus in jouw teken kan je wat serieuzer en minder opgewekt zijn dan normaal. Maar desondanks lijkt het geen slecht jaar te worden. Dit is een goed jaar om aan je lichaam te werken, om in vorm te komen of te blijven en om af te vallen. Met Pluto, nog steeds in je 12e huis blijft spiritualiteit belangrijk voor je.

Saturnus maakt je ook een stuk praktischer, zo kan je bijvoorbeeld beter organiseren. Dat helpt je bij het zaken doen, ondernemen en geld verdienen. Je 7e huis van relaties is vrij leeg dit jaar. De situatie blijft waarschijnlijk hoe het is. Singles daten wel maar de kans is groot dat ze single blijven.

Jaarhoroscoop VISSEN 2021

De belangrijkste onderwerpen voor Vissen dit jaar zijn lichaam en uiterlijk, communicatie, vriendschappen en groepsactiviteiten en spiritualiteit. Dit jaar 2021 belooft een goed jaar te worden voor Vissen. Je bent energiek en er komen allerlei nieuwe mogelijkheden op je pad die je tot nu toe niet voor mogelijk had gehouden. Vissen zijn altijd al geïnteresseerd in spirituele onderwerpen en die interessen neemt dit jaar alleen maar toe.

Je 11e huis van vriendschappen en sociale groepen is sterk dit jaar. Dat betekent dat er volop ruimte is voor nieuwe vriendschappen. Die vrienden kan je overal vinden, in het buitenland of bij je om de hoek. Je interesse of smaak in onderwerpen, studie of boeken die je leest kan verandert. Je interesseert je meer voor wetenschap en spiritualiteit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *