Thuis je haar verzorgen als een kapper

Laatst bijgewerkt:

Vind jij het heerlijk om naar de kapper te gaan en je over te geven aan een verzorgingsritueel en verwenbeurt? Los van het haar knippen, heb je thuis ook de mogelijkheid om je haar als een kapper te verzorgen. Je bereikt dan hetzelfde effect als dat je bij de kapper zit. Uiteraard is het wel belangrijk dat je net als de kapper van kwaliteitsproducten gebruik maakt. Ontdek hier de mogelijkheid om je haar thuis als een kapper te verzorgen.

Ga voor de complete verzorging

Om het ultieme effect te bereiken en je haar er prachtig en gezond uit te laten zien, is het aan te raden om voor een complete verzorging te kiezen. Dat is het uitgangspunt. De producten van Kerastase zijn daar perfect voor. Een compleet haarritueel begint met de reiniging met shampoo. Daarna komt de verzorging en tot slot de modellering.

Gebruik een shampoo voor jouw haartype

Wil je jouw haar op een perfecte manier verzorgen, gebruik dan een shampoo voor jouw haartype om je haar te reinigen. Bijvoorbeeld met een Kerastase shampoo voor droog en gevoelig haar. Of speciaal voor halflang of lang haar. Je krijgt nu eenmaal het beste effect als je een shampoo kiest die bij je haar past.

Verzorg je haar met een conditioner

Na de reiniging van je haar is het tijd om je haar te verzorgen. Dat is onder meer mogelijk door een conditioner te gebruiken. Daar zitten speciale bestanddelen in die in je haar indringen. Het is overigens ook aan te raden om een haarmasker te gebruiken. Een masker voor je haar heeft een nog diepere werking dan een conditioner.

Los problemen met je haar of hoofdhuid op

Elk haar is anders en dat geldt ook voor de hoofdhuid. Daarom is het eveneens aan te raden om problemen met je haar en hoofdhuid op te lossen. Heb je bijvoorbeeld last van roos of van schilfertjes? Er zijn verschillende producten beschikbaar die ervoor zorgen dat roos en schilfertjes verdwijnen. Zo zijn er ook producten die ideaal zijn om beschadigd haar te herstellen.

Haar modelleren

Net als dat je bij de kapper vandaan komt en je haar perfect zit, is dat thuis natuurlijk ook mogelijk. Ook hiervoor geldt dat er uiteenlopende producten zijn om je haar te modelleren op een manier die jou laat stralen. Bijvoorbeeld om fijn haar meer structuur en volume te geven. De afwerking is compleet door een middel te gebruiken dat je haar laat glanzen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *