feestjurken party dress

Party jurken voor de feestdagen

Misschien ben je geen jurk type. Maar een jurk is toch wel heel leuk als je wat te vieren hebt.

De ‘little black dress’ is natuurlijk altijd een makkelijke en veilige keuze. Maar er zijn veel meer kleuren te krijgen. Modekleuren voor deze winter 2016/2017 zijn naast zwart bijvoorbeeld donkerblauw, donkerrood maar ook groen en zilver/grijs.

Er zijn natuurlijk veel verschillen in prijs, maar rond de 100 euro heb je toch een hele leuke party jurk zoals je hieronder kan zien. De jurken die je hier ziet zij allemaal onder de 150 euro.

 

 

Little black dress

Het zwarte rechts  jurkje van Kaffe is van kant en is zwart gevoerd. De driekwart mouwen zijn niet gevoerd.

 

Smaragdgroen

De groene jurk van TopShop links heeft ook kantachtige mouwen. Maar de stof heeft de uitstraling van fluweel. En fluweel is ook een echte trend deze winter.

 

 

 

Nachtblauw

Mooi donkerblauwe party jurk van Lace & Beads. Het topje is geborduurd met kralen en de rok is aangerimpeld en loopt iets wijd uit.

 

grijze jurk

Zilvergrijs

Nog een jurk van Lace & Beads. Dit keer in het zilvergrijs. De hele jurk is geborduurd met pailletten en kralen.

 

 

Paars

Mooie feestelijke jurk van Mascara. De zilveren bies langs de hals maakt de jurk net wat meer bijzonder. De jurk is er in verschillende kleuren. Ook in zwart.

 

Zwart met lurex

Eenvoudige zwarte jurk van Warehouse van gebreide stof met lurex. Aansluitend model met korte mouwen en bijzondere hals.

 

 

 

Zwart met zilver

Zwart-zilveren off-shoulder jurk van Dorothy Perkins met opvallende zilveren metallic patroon.

 

 

Olijfgroen

Deze olijfgroene jurk van SuperTrash lijkt op het eerste gezicht misschien weinig feestelijk. Maar draai je om en je ziet waarom de jurk bijzonder is. De jurk heeft een diepe waterval hals en de rug is gevoerd met mesh. De jurk is er ook in blauw en zwart.

 

De hier afgebeelde en meer jurken vind je allemaal terug in de shop.