accessoires

Laatste trends in mode accessoires

De accessoires mogen deze herfst en winter 2017/2018 nog steeds groot en opvallend zijn.

Goed gekozen accessoires kunnen je outfit helemaal afmaken of net een bijzonder tintje geven. Dit zijn de belangrijkste trends dit najaar:

Riemen en ceintuurs

Een mooie riem of ceintuur kan een kledingstuk maken of breken. Er zijn dit najaar veel brede ceintuurs, ombindceintuurs en waist bands in de mode. Sommige waist belts hebben veel weg van ingesnoerde corsetten.

ceintuurs en waist belts

  1. Buckle waist 2. Ombindceintuur 3. Waist belt.

Horloges

Nu bijna iedereen een mobiel bij zich heeft waar je op kan zien hoe laat het is, is een horloge veel meer een mode accessoire geworden. Een horloge moet dus in de eerste plaats mooi zijn en bij je outfit passen. Je ziet dit seizoen nog steeds veel metalen dus waarbij zowel het klokje als het bandje van metaal zijn. Zilver, goud en goud rosé, apart of verschillende metalen gecombineerd. Je ziet ook veel klokjes van normaal formaat met een relatief smal bandje. Verder veel futuristische en minimalistische klokjes waarbij je zo min mogelijk informatie op de wijzerplaat ziet. De afgebeelde horloges zijn van Horloge.be.

  1. Zwart horloge van Karl Lagerfeld, 2. Zilverkleurig horloge van Breil,  3. Horloge met smalle band van Obaku,  4. Minimalistisch horloge van Picto.

Oorbellen als blikvangers

Oorbellen zijn dit seizoen echte blikvangers. Ze kunnen lang, groot, kleurig en fantasievol zijn. De lange hangende oorbellen zien we al langer en de ringen, van heel groot tot heel klein, zijn ook weer helemaal terug. Ook de asymmetrische oorbellen waarbij je twee verschillende oorbellen draagt is dit seizoen in. Als je zulke grote opvallende oorbellen draagt is het meestal mooi om een beetje rustig aan te doen met kettingen of andere accessoires in de buurt van nek en hoofd.

oorbellen

  1. Asymmetrische oorringen van Aldo, 2. Asymmetrische oorbellen van Anton Heunis 3. Lange oorbellen van Dyrberg/Kern

 

Armbanden

Wat betreft armbanden zijn de stapelarmbanden al een paar seizoenen in. Hierbij worden verschillende armbandjes, van leer, metaal, kralen of stof tegelijk gedragen. Die trend is er nog steeds. Wat op dit moment ook populair is zijn de zware metalen schakelarmbanden. De gevlochten leren armbandjes blijf je dit seizoen ook nog wel zien.

armband

  1. Wikkelarmband van Swarovski 2. Schakelarmband van Buddha to Buddha 3. Bangle van Gas Bijoux

Ketting

Chokers, de strakke kettingen om de nek zijn nog steeds in overvloed verkrijgbaar. Ze zijn van stof, leer of van metaal en kunnen uitbundig versierd zijn of juist helemaal niet. De parel in allerlei kleuren lijkt ook weer terug, niet alleen de witte lichte versie, maar verschillende kleuren. Kettingen moge dit seizoen ook groot en opvallend zijn. Bijna kitscherig af en toe.

ketting

  1. Parelcollier van Diamond Point 2. Opvallende ketting van Aldo, 3. Choker van Aldo.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *