haartrends 2019

Haartrends en kapsels zomer 2019

Om alvast te kijken naar de kapsels, haartrends en haarkleuren die we in de lente en zomer van 2019 gaan zien, neem je het beste een kijkje bij de fashion shows voor dit jaar en naar de laatste kapsels van de actrices.

Samengevat, lang haar en de bob blijft populair. Kort haar en de pony lijken weer wat populairder te worden.

Heel kort haar

Een aantal actrices zetten de schaar in hun lange lokken. Er waren ook meer modellen met kort haar op de catwalk te zien. Dat korte haar varieerde van pixie kort tot korte kapsels met wat langere lokken bovenop.


Katie Perry en Kate Hudson met een korte coupe.

korte kapsels zomer 2019
Korte kapsels. Foto’s: 1. a), 2 c), 3 b) 4 b)

Bekijk meer korte kapsels

Stoer kort

Kristin Stewart, Ruby Rose en Scarlet Johansson Kozen voor een stoer kort kapsel dat wat langer is bovenop. Kristin Stewart laat een verrassende achterkant zien.

stoer kort kapsel
Stoer kort 1 d), 2 e), 3 f), 4 f)

Iets langer

kort
kort haar. Foto’s: 1 b) 2 b), 3 g), 4 b)

De onderste twee foto’s zijn van hetzelfde kapsel, de laatste is achterover gekamd.

Weelderig lang haar

Weelderig, vol, natuurlijk lang haar op één lengte. Met de scheiding opzij of in het midden. Licht golvend, alsof er niks aan gedaan is.

lang haar
Foto’s: 1 b), 2 b) 3 h) 4 b)

Lange pony

De pony lijkt aan populariteit toe te nemen. Ook de lange pony die langs het gezicht ligt, een beetje als gordijntjes. Het soort kapsel dat we al eens eerder zagen in het verleden, bij Brigitte Bardot bijvoorbeeld.

lange pony
lange pony: 1 e), 2 d), 3 h) 4 h)

Rechte bob

De bob blijft onverminderd populair. Vooral de recht afgeknipte bob met al het haar op één lengte geknipt, is veel te zien. Zowel met de scheiding in het midden als opzij.

recht afgeknipte bob
Rechte bob. Foto’s: 1 i), 2 b), 3 b), 4 d)

Strak achterover met vlecht of wetlook

Wil je het haar uit je gezicht, de oren vrij? Dan doe je dat met micro vlechtjes of met wax zodat je helemaal of gedeeltelijk een wetlook krijgt. Een beetje Game of Thrones-achtige kapsels.

strak achterover
Haar strak achterover, gevlochten of met wax. Foto’s: b)

Platina blond

Wat betreft kleur, lijken natuurlijke kleuren als bruin, blond en natuurlijk rood de boventoon te voeren. Een kleur die je op instagram echt heel veel ziet is platinablond.

Platina, een metaal dat duurder is dan goud, is zilverwit van kleur. Zilverwit haar is heel gewaagd en het is technisch niet eenvoudig om zulk wit of platinablond haar te krijgen. Het heeft wel iets dramatisch.

Platina blond. Foto’s: 1 c)

© Foto’s: a) Kathy Hutchins, b) Ovidiu Hrubaru, c) Dfree d) Tinseltown e) Andrea Raffin f) Bakounine, g) Lev Radin h) Lev Radin i) Joe Seer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *