graffiti feestje

Het leukste feestje is een graffiti kinderfeestje

Iedereen kent wel die gave graffiti langs het spoor, onder viaducten of op oude gebouwen. Vooral kinderen vinden die kleurrijke tekeningen super cool. Maar soms zie je ook ’tags’ (de naam voor een graffititekening) voorbij komen waarvan je denkt: ‘Kan dat niet mooier’? Het zetten van een mooie tag is dan ook niet zo gemakkelijk. Druipers (het lekken van de verf) liggen op de loer en hoe maak je zo’n iconische schittering of hoe maak je überhaupt een goed ontwerp? Het beste kun je de kunst leren van professionals die heel veel geoefend hebben. Een aantal van deze professionals vind je bij Graffitifun. Zij organiseren op hun eigen graffiti school echte graffiti workshops of een graffiti kinderfeestje om jou te leren hoe je kan beginnen.

Graffiti is leuk voor iedereen

Wie denkt dat graffiti alleen voor de skaters en hiphoppers is, die heeft het mis. Zij hebben er inderdaad een echte kunst van gemaakt, maar iedereen die een spuitbus kan vasthouden kan een eigen tag leren zetten bij Graffitifun. Een team van enthousiaste mensen die de kneepjes van graffiti hebben geleerd, laten je graag zien hoe het moet. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en natuurlijk een graffiti kinderfeestje: ze organiseren het allemaal. Aan het einde van het uitje kan iedereen zeggen dat ze de beginselen van de kunst van graffiti hebben geleerd. En om dat te bewijzen krijg je aan het einde van het uitje je eigen paneel mee waarop je je kunsten hebt getoond. Hoe tof is dat? Je eigen ontwerp mee naar huis en laten shinen in je kamer.

Een onvergetelijk graffiti kinderfeestje

Het mooie van graffiti is dat het voor iedereen leuk is. Dus voor jongens én meiden van alle leeftijden. Een graffiti kinderfeestje is het perfecte feestje voor een actief uitje met een diverse groep kinderen waar je ook nog een blijvende herinnering van mee kunt nemen. Een graffiti kinderfeestje vergeet je nooit meer. De opbouw van de graffiti kinderfeestjes is logisch en voor elke leeftijd interessant. Eerst krijg je een uitleg waar de echte pro’s laten zien hoe het moet. Dan bedenk je wat je wilt maken, vraag je tips van de professionals en teken je je idee uit op papier. Daarna is het tijd om je ontwerp over te zetten op een paneel, zodat je vervolgens echt met graffiti kan gaan spuiten. Uiteraard krijg je hier ook de begeleiding in die je nodig hebt, zodat al je wensen werkelijkheid kunnen worden. Nadat je je eigen tag hebt gezet op je paneel heb je laten zien wat je kunt en mag je ook een kleine tag zetten op de echte graffiti muur. Zo kan iedereen zien dat jij er geweest bent en je het kan. En als echt bewijs krijg je een certificaat met je naam en neem je je paneel mee naar huis. Zo kan iedereen zien dat jij hebt deelgenomen aan het graffiti kinderfeestje.

Kom dus vooral voor je graffiti kinderfeestje naar Graffitifun Amsterdam, Graffitifun Utrecht of Graffitifun Rotterdam en leer bij de grootste graffiti aanbieder van Europa hoe je kan starten aan je nieuwe graffiti hobby.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.