Handige items die iedere jonge ouder kan gebruiken

Ben je net een ouder geworden? Of word je binnenkort een ouder en wil je alvast wat spullen in huis halen? Gefeliciteerd! We hebben drie dingen voor je geselecteerd, die in huis echt niet mogen ontbreken.

Comfortabele wipstoel

Maak je kind helemaal blij met een comfortabele wipstoel. Kinderen hebben heel veel aandacht nodig. Je wilt het liefst al je aandacht aan je baby geven, maar dan lukt simpelweg niet. Als jonge ouder heb je al duizend dingen tegelijk te doen. Met een wipstoel kan het kind zichzelf even vermaken. Het is een enorm comfortabele zitplek. Het kind kan een beetje heen en weer wiebelen. Voor je kindje voelt het alsof hij of zij nog in de buik van de moeder zat. Het maakt de baby weer rustig. Met een kortingscode voor Amazon kun je er heel goedkoop eentje bij deze website bestellen.

Een voordeel van een wipstoel is dat het zo is gemaakt, dat je kind er niet uit kan vallen. Je kunt je kind rustig er even in laten zitten zonder dat je de hele tijd hoeft te kijken. Wipstoeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Kijk dus even welke kleur of welk formaat je het beste vindt voor jouw kind.

Een babydeken

Een babydeken is ontzettend handig. Leg er in elke ruimte eentje neer. Voor in bed, voor in de kinderwagen, voor op de bank of voor in de box: kinderen gebruiken ze overal. De meeste jonge kinderen zijn nog heel aanhankelijk. Vaak lukt slapen dan heel lastig, en dan komen ze meestal even bij je liggen. Het is dan heel fijn om een dekentje te hebben die je zo over het kind heen kunt trekken.

Zo slaapt je kind lekker door en heeft deze het lekker warm. Een gebreide babydeken van bijvoorbeeld biologisch katoen is echt een aanrader. Niet voor niets wordt het weleens een magische truc genoemd. Nergens slaapt je kind zo lekker onder, als onder dat dekentje.

Een inbakerzak

Een wat? Een inbakerzak. Dat is een zak waar je je baby in kunt leggen, zodat deze lekker warm blijft. Zeker voor kinderen die moeilijk slapen is het een uitkomst. Ouders zitten er in het begin vaak helemaal doorheen omdat hun kind niet goed doorslaapt. Een inbakerzakje help om tot rust te komen. Waarschijnlijk zijn dit de beste paar euro’s die je zult uitgeven aan je kind. Bij Trustdeals vind je kortingscodes voor nog meer van dit soort handige accessoires

In plaats van zichzelf elk kwartier wakker te huilen, lukt het je kind hiermee om lekker een paar uur achter elkaar door te slapen. Deze zakken zijn overal in verschillende soorten en maten te koop. Nieuw (en ook tweedehands) zijn ze heel betaalbaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.