Heerlijk ontspannen op een zwangerschapskussen

Goed slapen is een belangrijk aspect voor een prettige en gezonde zwangerschap. Dat geldt voor zowel de moeder als voor het kind. Maar juist tijdens het vorderen van de zwangerschap is tot rust komen best lastig. Een comfortabele houding zien te vinden na het vele draaien is als een onderneming op zich. Jouw lichaam kan moeilijk tot rust komen als je buik en rug niet voldoende ondersteuning krijgen. Een zwangerschapskussen biedt dan de perfecte ondersteuning. Het is de ideale vorm om tot rust te komen.

Voordelen van een zwangerschapskussen

Er zijn diverse voordelen van een zwangerschapskussen ten opzichte van een normaal kussen. Met name de vorm en het materiaal. Een zwangerschapskussen is te krijgen in diverse afmetingen. Van de grote Quper Big kussens in een u-vorm tot de kleinere afmetingen in de vorm van een boemerang. Deze kleinere zwangerschapskussen zijn eveneens handig te gebruiken als voedingskussen. Het grote zwangerschapskussen heeft een dusdanig formaat dat je het kussen helemaal om jouw lichaam heen kunt vormen. Op je zij liggen is voor de meeste zwangere vrouwen de meest comfortabele slaaphouding. Het grote Quper Big kussen kunt je dan tegen je rug aan leggen. Je ligt dan met je hoofd op de korte zijde van de u-vorm, terwijl je het andere gedeelte tussen je benen klemt. Zo wordt je lichaam precies op de juiste punten ondersteund. Het kleine zwangerschapskussen kun je tegen je rug of onder je buik leggen. Maar ook het materiaal waarmee de zwangerschapskussens gevuld zijn, geeft die prettige ondersteuning. Deze vulling bestaat uit eps-korrels of micromax. Dit zorgt ervoor dat het kussen makkelijk te vormen is maar wel voldoende ondersteuning geeft.

Kiezen is keuzes maken

Ook qua design is er genoeg te kiezen. De hoezen van de zwangerschapskussens zijn van een zachte stof gemaakt, zoals katoen of het duurzame bamboe. Je kunt de hoezen eenvoudig wassen in de wasmachine. Gelukkig kun je de hoezen voor de kussens apart bijbestellen zodat je per kussen ook kunt variëren. De hoezen zijn er in trendy kleuren met stijlvolle en vrolijke dessins. Voor de Quper Big heb je bijvoorbeeld de keuze uit frisgroen, rustgevend grijs of vrolijk roze. Dus ondanks de ongemakken van een vergevorderde zwangerschap, kun je toch een heerlijk moment van rust creëren op een zwangerschapskussen. Quper is gespecialiseerd in baby- en zwangerschapsproducten. Kwaliteit van de producten staat hierbij voorop. Zo kun je met de Quper Big genieten van een ontspannen zwangerschap en een goede start voor jouw baby. Een comfortabel zwangerschapskussen geeft je letterlijk een steuntje in de rug, als het slapen je soms wat te zwaar en te moeizaam wordt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.