je kind voelen

Je weer even kind voelen

Je kan je jouw kindertijd vast nog wel een beetje herinneren en zo kijken veel mensen hier met een hele grote lach op terug. Dit was de tijd waarin je nog lekker vrij en zorgeloos rond kon rennen en je hoefde je dan ook helemaal nergens druk over te maken. Het enige waar jij ook maar over na hoefde te denken was met welk speelgoed je ging spelen en welke vrienden je ging uitnodigen op je verjaardagsfeestje. Zo zijn er ook veel mensen die deze periode een hoop missen en soms toch nog wel een beetje verlangen naar de tijd waarin ze nog kind waren.

Je jeugd

Veel mensen die aan hun jeugd denken, kijken hier met een hele grote lach op terug. Je had de tijd van de wereld waarin je lekker kon spelen met vrienden of speelgoed, weinig verantwoordelijkheden om over na te denken en ouders die alles voor je regelen. Als je er zo over nadenkt klinkt dat toch wel ideaal en zo verlangen we soms best wel naar de tijd waarin wij nog jong waren. Nu hebben we ontzettend veel verantwoordelijkheden en is het gebruikelijk om bijvoorbeeld de meeste dagen van de week op kantoor te zitten. Dit is natuurlijk niet de aller leukste zaak in de wereld en daarom doen ook veel mensen er soms alles aan om zich weer even kind te voelen.

Voel je weer kind

Vooral met een gezin wordt je soms met je neus op de feiten gedrukt en zo zie je je kinderen zorgeloos spelen en rondrennen, wat je zelf ook best wel mist. Toch kan je ook hele leuke dingen met het gezin doen, waardoor jij je ook weer even kind voelt. Zo kan je bijvoorbeeld met de kinderen naar een pretpark gaan of ervoor kiezen om een paar potjes te voetballen. Op die manier breng je lekker veel tijd met je kinderen door, kan je even alle zorgen van de dag vergeten en voel jij je weer even voor een moment kind.

Leuke activiteiten in de tuin

Een tuin bij je huis is natuurlijk ideaal en ontzettend fijn. In de zomer kan je hier bijvoorbeeld lekker met het gezin eten en genieten van het mooie weer. Ook zijn er allerlei verschillende dingen die je aan je tuin kan toevoegen, die een hoop plezier voor het gezin bezorgen. Buitenspeelgoed is een grote hit bij kinderen en zo kan jij je ook weer even jong voelen. Denk hierbij maar aan een skelter of een schommelzitje. Dit soort speelgoed brengt veel plezier met zich mee.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.