nieuwe series

Leuke nieuwe Netflix series in 2023

De zomervakantie komt eraan en dan is er vast tijd om één van deze 10 nieuwe leuke series op Netflix te volgen of te bingewatchen.

XO Kitty

Een romantische comedy waarin zich een nieuwe romance ontwikkelt zich als Kitty herenigd wordt met haar vriendje met wie ze een lange afstandsrelatie had. Ze gaat nu naar de zelfde kostschool als haar overleden moeder.

IMDb 6,8

The night agent

In deze politieke actiethriller werkt FBI agent Peter Sutherland in de kelder van het Witte Huis in Washington en zit daar bij een telefoon die nooit overgaat. Tot de avond dat dat wel gebeurt. Hierdoor raakt hij bij een samenzwering betrokken waarbij zelfs de President betrokken is.

IMDb 7,5

Firefly Lane

In Firefly Lane steunen de twee vriendinnen elkaar door dik en dun vanaf dat ze tieners waren tot nu ze in de veertig zijn.

IMDb 7,6

Fubar

Een nieuwe komische spionageserie waarin Arnold Schwarzenegger zijn seriedebuut maakt. Schwarzenegger speelt een medewerker van de CIA die tegen zijn pensioen aanzit, ontdekt een familiegeheim en wordt teruggeroepen voor een laatste klus.

Vanaf 25 mei 2023 te zien.

IMDb n.n.b.

The Diplomat

Midden in een internationale crisis, komt Kate die diplomaat is, op een hooggeplaatste positie terecht waar ze niet geschikt voor is. Dit heeft grote gevolgen voor haar huwelijk en voor haar politieke carrière.

Drama/thriller

IMDb 8,1

Palpito

In deze drama/thriller serie werd de vrouw van Simon vermoord om haar hart te kunnen transplanteren in Camila, de vrouw van een rijke man. Simon wil wraak nemen maar raakt verstrikt in wereld van orgaanhandel.

IMDb 6,5

Terzi

Terzi is een serie over een Peyami, een beroemde Turkse kleermaker, die de zaak van zijn grootvader erft. Hij krijgt de opdracht om een trouwjurk te maken voor de verloofde van zijn beste vriend.

Naast het ontwerpen van kleding moet hij ervoor zorgen dat de familiegeheimen bewaard blijven. Vervolgens komt Esvet in zijn leven, die is weggelopen bij haar man en die haar eigen geheimen heeft.

Vanaf 28 juli is ook seizoen 2 te zien.

IMDb 6.0

Die Kaiserin

Elizabeth, beter bekend als Sissi ontmoet bij toeval een man die een diepe indruk op haar maakt. Later komt ze erachter dat hij keizer Franz is en de man die met haar zus gaat trouwen.

IMDb 7,8

Rough Diamonds

Deze serie vertelt het verhaal van een Joodse familie die werkzaam is in de diamantindustrie in Antwerpen. Het is een drama-thriller.

IMDb 7,2

Doctor Cha

Doctor Cha is een serie over een arts die huismoeder is maar besluit om toch weer te gaan werken in het ziekenhuis. Haar echtgenoot is een een succesvol arts en bedriegt zijn vrouw.

IMDb 7,7

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...