kerstfilms

Leuke nieuwe kerstfilms kijken op Netflix

Als je nog niet in de stemming bent voor de Kerst, dan kan je daar snel verandering inbrengen door een paar grappige en vooral romantische kerstfilms te bekijken. Netflix staat er vol mee.

Romantische en zoetsappige kerstfilms

Kerstfilms zijn natuurlijk zoetsappig en vaak vermoed je na een paar minuten al hoe het af gaat lopen. Maakt niet uit, gewoon verstand op nul en lekker kijken. De ene film kan trouwens wel een stuk leuker zijn dan de ander. Dit lijken ons leuke films.

Kerstfilms 2022

A castle for Christmas

Een Amerikaanse bestseller auteur Sophie, gespeeld door Brooke Shields, wordt rond de Kerst in Schotland zo verliefd op een kasteel dat ze het wil kopen. Ze krijgt daardoor te maken met de eigenaar Hertog Myles die het kasteel niet zomaar wil verkopen. Ze onderhandelen en proberen een compromis te vinden.

2021

IMDb 5,5


kerstfilm lovehard

Love Hard

Een meisje uit Los Angelos ontmoet een jongen via een dating app. Ze besluit hem met kerst te verrassen met een bezoekje, 5000 km verderop. Daar aangekomen lijkt het erop dat ze bedrogen is. Een luchtige comedy.

2021

IMDb 6,3


Father Christmas is back

Niet zo’n hoge IMDb score maar wel een indrukwekkende cast met o.a. John Cleese, Kelsey Grammer en Elisabeth Hurley. De film gaat over vier zussen die in hun ouderlijk landhuis met Kerst plotseling bezoek krijgen van hun vader die al lange tijd verdwenen was.

2021

IMDb 4,3


The Noel Diary

Een schrijver wordt gebeld dat zijn moeder, van wie hij vervreemd is, is overleden. Hij keert terug naar het huis waar zijn moeder woonde en vindt daar een dagboek. Dit dagboek bevat geheimen uit het verleden die ook betrekking hebben om hem en een mooie jonge vrouw. Ze gaan samen op reis.

2022

IMDb 6,3 


Christmas with you

Een popster is oververmoeid en uitgeblust. Ze gaat naarstig op zoek naar inspiratie voor een nieuwe kersthit. Ze vervult daarvoor een kerstwens en gaat een jonge fan bezoeken ergens in een klein stadje. Ze vindt er niet alleen inspiratie…

2022

IMDb 5,6


Falling for Christmas

Kerstfilm Lindsay Lohan

Bijzonder aan deze film is dat Lindsay Lohan er weer eens in mee speelt. Deze kerstfilm vertelt het verhaal van een rijke erfgename die net verloofd is. Vlak voor kerst krijgt een ski-ongeluk en lijdt erna aan geheugenverlies.

2022

IMDb 5,3


I believe in Santa

In deze comedy denkt Lisa dat ze eindelijk de ware liefde heeft gevonden. Alleen heeft zijn een bloedhekel aan kerst en komt ze erachter dat haar nieuwe liefde heilig in de Santa gelooft.

2022

Vanaf 14 december 2022 te zien op Netflix.

IMDb


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...