zelfbruiner

Zelfbruiner gebruiken in 10 stappen

Word je moeilijk bruin, heb je geen tijd om te zonnen of zit het weer tegen? Gebruik dan eens een zelfbruiner.

Als het mooi weer is wil je graag luchtig gekleed gaan, rokje aan of iets zonder mouwen. Alleen staat het een stuk minder leuk als je nog wit bent.

Zelfbruinen is dan de ideale manier om snel en veilig bruin te worden. Het heeft wel even wat tijd, aandacht en oefening nodig voor het beste resultaat. Lees hier de 10 stappen die je moet doorlopen.

 

Zelfbruinen

1b1. De juiste zelfbruiner kiezen

Als je een zelfbruiner wilt kopen, heb je verschillende opties.

  • De mate van bruining, er zijn producten met een lichte, een medium en een donkere kleuring. Heb je een lichte huid dan kun je beter beginnen met een lichte tint.
  • Er zijn gekleurde zelfbruiners . De kleur heeft verder geen invloed op het resultaat, maar een zelfbruiner die al gekleurd is, is makkelijker aan te brengen omdat beter kan zien waar je het opbrengt.
  • Spuitbussen, crèmes of doekjes – Je kunt het product opspuiten, als een crème aanbrengen of met doekjes die doordrenkt zijn met zelfbruiner.
  • Met SPF. Je hebt zelfbruiners die een Sun Protection Factor (SPF) hebben. Dit is zeker aan te raden omdat je zelfgebruinde huid geen bescherming biedt tegen de zonnestralen.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende pagina