wimpers

Wat kan een wimperserum voor je doen?

Wimpers vormen een belangrijk onderdeel van je gezicht. Niet voor niks is mascara één van de meest gebruikte makeup artikelen. Mooie volle wimpers laten je ogen tenslotte extra spreken. 

Werk aan je wimpers

Er wordt veel moeite gedaan om de wimpers langer, voller en donkerder te laten lijken. Mascara is daarbij lang niet de enige mogelijkheid.

Zo kan je je wimpers ook eens in de zoveel tijd verven of laten verven. En ook het gebruik van nepwimpers, die je op of tussen je echte wimpers plakt, is populair. Verder zijn er ook nog wimperextensies die een schoonheidsspecialiste tussen je eigen wimpers lijmt.


Dit zijn allemaal tijdelijke kunstgrepen. Je wimpers kunnen bovendien ook nog eens behoorlijk lijden onder al die beauty behandelingen. Wimperhaartjes kunnen beschadigen, uitvallen of afbreken waardoor je maar dunne wimpers overhoudt. Genoeg reden om je wimpers goed te verzorgen.

Wimperserum

Om schade aan je wimpers te herstellen en om ervoor te zorgen dat je wimpers weer lang en sterk worden, is er wimperserum.  Kies wel een serum dat veilig is en waarbij de kans op irritaties en allergische reacties zo klein mogelijk is. Met je ogen en wat je erop en omheen smeert, moet je natuurlijk altijd voorzichtig zijn.

Nanolash

wimperserum

Een bijzonder wimperserum is Nanolash. Dit serum is door oogartsen getest en de werking is klinisch bewezen. Het serum verstevigt en verlengt je wimpers als je het vier weken lang iedere dag gebruikt. Je kan het zelfs gebruiken als je ogen of de huid rond je ogen gevoelig zijn.

Hoe werkt het?

Het Nanolash serum heeft een borsteltje waarmee je het serum snel en makkelijk aanbrengt. Je wimpers moeten wel schoon zijn en geen makeup of oogcrème bevatten voor je het aanbrengt. Je brengt het serum aan op de overgang tussen huid en haar, dus waar de wimpers de huid raken.

Het serum dringt diep in de huid en de wortels van de wimpers door. De haarzakjes worden gevoed en de wimpers zullen sterker en langer worden. Een behandeling duurt 30 dagen. De wimpers zullen donkerder en tot 50% langer worden. 

Wimperserum en makeup

Wimperserum zorgt ervoor dat je wimpers op een natuurlijke manier mooier worden. Maar voor het zover is, kan je natuurlijk gewoon je ogen opmaken zoals je gewend bent. Zolang je maar zorgt dat je het serum eerst aanbrengt op schone ogen en huid. Laat het even intrekken en drogen voordat je je makeup aanbrengt.

Bril, lenzen of gevoelige ogen?

Draag je een bril, lenzen of heb je gevoelige ogen? Dat is geen reden om geen wimperserum te gebruiken.  Het hierboven genoemde wimperserum is zo zacht voor je ogen dat je het met een gerust hart kan gebruiken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *