makeup trends

Makeup trends herfst winter 2018-2019

De makeup trends volgen natuurlijk de trend van de kleuren en de mode  van dit najaar. 

Uitbundig of naturel

Net als bij de mode kan eigenlijk alles. Maar als er al trends te onderscheiden zijn, dan zie je aan de ene kant een hele uitbundige makeup met felle kleuren en kleuren als oranje, roze en paars.

Aan de andere kant ziet je hele naturel gezichten met schijnbaar weinig makeup. De huid is heel egaal en hier en daar worden glanzende highlights gebruikt. 


Naturel look

Bij een naturel look lijkt het natuurlijk alsof er weinig makeup aan te pas komt. Dat hoeft niet zo te zijn. Er worden vooral lichte en natuurlijke kleuren gebruikt. Het helpt natuurlijk als je huid gezond en glad is van zichzelf is. Dat vraagt om een gezonde lifestyle en een goede huidverzorging. Verder wordt meestal gebruik gemaakt van een lichte blush. Zacht perzik of zacht roze.

foto 1

Matte rode lippen

Veruit de meest opvallende trend dit najaar zijn de felrode lippen. Rood, het rood van klaprozen om precies te zijn, is een echte trend in de mode. Je ziet veel felle rode kleding, schoenen en tassen. Dus met rode lippen kan je je look helemaal afmaken. Opmerkelijk is dat de rode lipstick vaak mat is. 

foto 2

Oranje-bronskleurige oogschaduw

Ook oranje en brons tinten zijn populair. Bij makeup zie je veel oranje of bronskleurige oogschaduw of oranje eyeliner zoals je hieronder rechts ziet.

foto 3

Lila-paars roze

Veel oranje, roze en paarstinten rond de ogen als oogschaduw, mascara en eyeliner. Toch moet je hier voorzichtig mee zijn. Als je huid licht is kan het je een wat ziekelijk uiterlijk 

foto 4

Lange onderwimpers

De wimpers zijn belangrijk en vaak zijn de wimpers extra opvallend aangezet. 

foto 5

Zware eyeliner

De eyeliner mag ook best een beetje opvallend zijn dit najaar. Ook de ooghoeken mogen best wat verder doorgetrokken worden.

foto 6

Foto 1a, 1b, 2a, 3a, 4a, 5a, 5b, 6b O.Hrubaru 2b. Lev Radin 3b Ron Adar  4b, 6a Tinxi 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[newsletter]