Trend: het korte bob kapsel

Al langere tijd zijn bob kapsels populair. Er zijn allerlei variaties bob kapsels. Een langere bob, de lob en de korte bob. De korte bob is op dit moment heel populair. Deze korte bob kapsels zijn ook heel geschikt als je kort haar of een pixie weer wil laten groeien.

Wat is een korte bob?

Bij een korte bob eindigt het haar ergens tussen de de oren en de kaak. Een kort bobkapsel kan allerlei variaties hebben. Met een pony of zonder pony, met a-lijn, hoekig, asymmetrisch of opgeknipt.

Bekijk de voorbeelden hieronder:


Rechte korte bob met licht slag

Een licht golvend, recht afgeknipt kapsel dat eindigt tussen het oor en de kaak met lichte slag. De lichte slag kan zowel natuurlijk zijn of met de krultang bereikt worden.

Instagram/ @cagancrea

Korte klassieke bob

Deze korte bob is een variatie op de klassieke bob. Het heeft een pony maar is verder op één lengte geknipt. Omdat het haar achter kort is, is het korte nekhaar zichtbaar.

instagram/ @ninbdhair

Klassieke korte bob

Deze bob die iets boven de kin eindigt, is helemaal op één lengte en heeft ook geen pony. Dit kapsel is klassiek maar toch vlot en trendy.

Blonde bob met lok opzij

Dit korte bob kapsel doet een beetje retro aan. Dit kapsel valt zacht om het gezicht en door de lok opzij vallen de ogen extra op.

instagram/ @sergeyshapochka

Taps toelopende bob

Deze korte bob loopt taps toe. De haren zijn aan de onderkant en achterkant flink uitgedund. Het is een kapsel dat geschikt is voor zowel dik als dun haar en eigenlijk voor alle leeftijden kan.

instagram/ @hair_by_farzaneh

Bob op oorlengte

Deze bob op oorlengte doet een beetje denken aan de hoofdrolspeelster van de Queen’s gambit. Het haar is naar één kant gestyled. Het haar heeft boven wat extra volume. Een makkelijk kapsel dat toch heel stijlvol is.

instagram/ @charlesjuniorlouw

Bob in laagjes

Bij dit korte kapsel in laagjes vallen de plukjes zacht in het gezicht. Het nekhaar is kort geknipt en komt iets onder de bob uit. De pony is vrij kort.

instagram/ @hirohair

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *