nazomer mode

Een look voor de nazomer

We konden deze zomer weer genieten van heerlijke zomerdagen. Sommige dagen waren ontzettend heet en andere dagen waren juist net warm genoeg. Voor nu kunnen we nog even genieten van lekkere temperaturen. Echter nadert de nazomer ook met een rap tempo. Het is dat fijn als je de nazomer goed voorbereid tegemoet kunt gaan. Dit kun je doen door wat looks bij elkaar te stellen. Gezien we nog in een zomerse sfeer zitten kan het fijn zijn om te weten wat top looks voor de nazomer zijn. Wil jij hier meer over weten? In dit artikel zullen wij namelijk wat looks uiteen zetten. 

Outfit opties 

Wanneer de nazomer aanbreekt krijgen we vooral met zacht weer te maken. Er zijn dagen dat het regent, maar het is niet ijskoud buiten. Toch kan het fijn zijn om alvast wat gebreide truien in huis te halen. Deze kun je namelijk makkelijk combineren met jeans, een leuk rokje en met een spijkerjasje, leren jack of met een blazer. Een andere optie is door een leuke trenchcoat aan te schaffen. Hiermee kun je bijna elke outfit compleet maken. Geen idee waar je kunt kijken? Dan kun je een kijkje nemen in het assortiment van Nukus. Je zult zien dat verschillende bruine tinten helemaal terug zijn voor het komende seizoen. Wat je zeker niet kunt ontbreken zijn de juiste schoenen. Voor de nazomer zijn schoenen als Dr. Martens echte aanraders. Ze tillen je look namelijk meteen naar een hoger niveau en je bent ook nog eens goed beschermd tegen slechte weersomstandigheden. Ook een stoere sneaker kun je niet missen. 

Meer mogelijkheden 

Andere kledingstukken waar je leuke nazomerse outfits mee kunt maken zijn de welbekende sweaters. Colourful Rebel heeft edgy sweaters die netjes kunt dragen of juist heel casual kunt maken. Als je een witte hemd onder je sweater draagt met een leatherlook broek dan maak je je outfit netjes, maar wel stoer. Draag je een schoolgirl rokje met een sweater en sneakers, dan heb je meteen een leuke outfit voor als je naar de campus gaat. Zoals je ziet kun je tijdens de nazomer een heleboel mixen en matchen. Vergeet geen basic kledingstukken zoals effen t-shirts, sweaters en hemden niet. Hiermee kun je je kleding ook makkelijk op een gelaagde manier dragen. 


Kortom, zijn verschillende bruine tinten weer helemaal terug voor de nazomer. Door de juiste kledingstukken bij elkaar te zoeken kun je je outfits makkelijk mixen en matchen. Zo kun jij zonder moeite in de beste looks verschijnen tijdens de nazomer. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *