stralende ogen

Tips voor stralende ogen

Slecht geslapen, zwaar weekend achter de rug of voel je jezelf gewoon niet op en top? Dan is de kans groot dat anderen dit kunnen achterhalen door naar jouw ogen te kijken. Met deze tips laat je je ogen opnieuw stralen waardoor je er opgewekter, frisser en vrolijker uitziet.

druppels
1. Oogdruppels

Als je wakker wordt met rode ogen die je maar heel moeilijk open kan houden, grijp dan naar oogdruppels. Deze maken je oogwit witter, laten je er meteen stralend uitzien en zijn al verkrijgbaar vanaf € 3.99. Oogdruppels kan je bijvoorbeeld hier kopen.

2. Gebruik concealer

Donkere kringen onder je ogen geven de indruk dat je vermoeid en niet uitgeslapen bent. Breng daarom dekkende concealer aan op dit gebied om je wallen weg te werken. Best smeer je op het gebied net naast de binnenste ooghoeken ook wat concealer. Door de schaduw die op dit gebied valt, is dit automatisch wat donkerder.

wit3. Witte eyeliner

Witte eyeliner gebruik je niet op dezelfde manier als een zwarte. Witte eyeliner breng je best aan op de waterlijn, het dunne randje aan de binnenkant van je oog. De waterlijn ziet er vaak wat roder uit. Breng hier witte eyeliner op aan en je ziet er meteen veel frisser uit. Breng ook wat witte eyeliner aan op de binnenste ooghoeken.

4. Krul je wimpers

Met een wimperkruller kan je je ogen liften en laat je korte wimpers langer lijken. Krul eerst je wimpers vooraleer je mascara aanbrengt. Je krijgt een extra mooi effect als je wat mascara aanbrengt op je wimpers.

5. Zwarte eyeliner

Laat je ogen spreken met een dun laagje eyeliner. Nogmaals, een dun lijntje. Ga niet helemaal los met je eyeliner rond je ogen. Dit geeft je alleen maar een vermoeide look. Een dun lijntje daarentegen zorgt voor een open blik.

blush6. Gebruik een blush

Ben jij niet geboren met helderblauwe ogen en blozende appelwangetjes? Niet erg, een blush kan wonderen doen. Met wat blush op je wangen lijk je meteen veel frisser en krijgt je huid een normale kleur.

7. Straal met glans

Transformeer jezelf niet in een discobal met glitters maar gebruik glanzende oogschaduw om jezelf extra te doen stralen. Dit kan je doen door een glanzende huidkleurige oogschaduw te gebruiken in het midden van het ooglid en in de binnenste ooghoeken.

Daarnaast is een goede verzorging van je ogen, dag in en uit, essentieel. Veel water drinken, je ogen elke dag reinigen en make-up resten verwijderen en een goede nachtcrème doen wonderen. Wil je meer weten over het goed verzorgen van je ogen, neem dan zeker een kijkje op de blog van Vision Direct.

 

 

 

  1. Bij “Gebruik een brush” staat de vraag; “Ben je niet met helderblauwe ogen geboren?”
    Als je eens goed oplet zie je dat iedere baby blauwe ogen heeft. 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[newsletter]