stijlvol op reis

Stijlvol op vakantie

Als je je op vakantie gaat of op reis, dan kan je helaas niet je hele klerenkast meenemen. Je zal een selectie moeten maken. Hoe kies je één koffer met spullen uit, zodat je er toch goed en stijlvol uitziet?

Met deze 10 dingen kom je een heel eind.

1. Een zomerjurk

Een luchtige, goed gekozen zomerjurk is multifunctioneel. Je kan zo’n jurk bij allerlei gelegenheden dragen. Bijvoorbeeld op het strand, als je gaat winkelen of als je uit gaat eten.

 

2. Een hoed of zonneklep

Om er goed uit te zien, is het verstandig om je haar te beschermen tegen de zon. Dat doe je bijvoorbeeld met een zonnehoed, een pet of een sjaal. En dat niet alleen, als je een goede zonnehoed uitkiest, staat het nog goed ook. Bovendien helpt het  om je hoofd koel te houden.

3. Bikini

Een bikini draag je natuurlijk op het strand. Maar ls je er zo’n leuke kimono overdraagt, kan je het ook als topje gebruiken.

 

4. Tas of koffer

Een lelijke koffer kan je outfit goed bederven. Vervoer je spullen daarom in een mooie, stevige koffer. Liefst eentje die bij de rest van je spullen past qua kleur en stijl.

5. Kimono

Een kimono kan je aan het strand dragen over je bikini, maar ook over een leuk topje en een short of over een effen zomerjurkje.

1 2 Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pagina's: 1 2 Volgende pagina