Populaire schoenen trends herfst winter 2018/2019

De nieuwe schoenen en laarzen voor deze winter druppelen langzaam de winkels binnen. Het wordt nu stilletjes aan duidelijk wat de belangrijkste trends zijn wat betreft schoenen en laarzen en wat we deze herfst en winter zoal kunnen kopen. 

Er zijn een paar trends bij die we al langer zagen zoals de stoere combat boots maar ook een paar opvallende nieuwe trends zoals de witte laarzen. Enkellaarsjes blijven natuurlijk onverminderd populair.

Kleuren trends in schoenen en laarzen

Behalve wit en zwart, zijn rood en in mindere mate bruin, legergroen en blauw populair. Zilver zie je ook nog wel. 


Dit zijn de belangrijkste trends:

Witte laarzen

Toch een vrij ongebruikelijke kleur voor het najaar en de winter. Tijdens de fashion shows voor deze winter waren er al veel te zien en nu zijn ze ook in de winkels volop te krijgen: witte laarzen en schoenen. Zowel enkellaarzen als witte hoge laarzen. Wel een kleur die overal bij past.

Dit zagen wel al op de catwalks

witte laarzen

en dat zien we nu terug in de winkels

witte laarzen en schoenen

1 Wit kort leren laarsje van het merk Vagabond 2. Hoge leren laarzen van Mango 3. Veterboot van wit lakleer van Nubikk

Dierenprints

Veel luipaard-, panter- en andere katachtigen prints. 

  1. Veterboot in luipaard print van Mitica leopardino 2. Grijze laarsjes met print van Omoda 3. Loafer met luipaarddessin van Dune London

Crocoprint

Behalve luipaardprints, behoren ook krokodillenprints of crocoprints tot de favorieten.  

croco

1. Platform loafer van Maje met croco print 2. Zwarte laarsjes met crocoprint uit de nieuw collectie van Shabbies 3. Zwart lakleren enkellaarsjes van Fred de la Bretonière met croco structuur.

Rood 

Klaproos rood is één van de modekleuren deze winter. Rood zien we ook bij de schoenen en laarzen heel veel terug. Alleen rood of rood-zwart.

1 Enkellaarsje met kittenheel van Unisa 2. Leren enkellaars van Vagabond 3. Rode suède loafer van Unisa

Soklaars

De soklaars is een laars die aan de bovenkant op een sok lijkt. Ze zijn of hele maal van textiel of gedeeltelijk van leer of suède. 

soklaars

1 Soklaars van Mango 2. Soklaars van pollini 3. Rode soklaars van Maripé

Trechterhakken

trechter

1 Laarsjes van Toral met trechterhak, 2. Korte rode leren laarsjes van Noë, 3. Zwarte leren laarsjes van Black Label

Combat boot of biker boot

De combat boot, bikerboot of zoals ze vroeger heetten, de legerkistjes zijn al een paar seizoenen heel populair. Hoe stoerder, hoe beter.

1 Leren veterboot van Nubikk 2. Bikerboot van Hilfiger  3. Veterboot van Shabbies

Veters en linten

Veter mogen opvallend zijn van kleur en je ziet ook veel brede veters. De groene laarsjes links hebben bijvoorbeeld oversized velvet veters.

1 Groene veterboots van Omoda, 2 Gucci combat veterboots met stoere zool en opvallende veters 3. Lakleren boots met brede fluwelen veters van Nubikk.

Textielband

Een gestreepte band van textiel in een streepdessin of voor zien van de merknaam van de schoen, lijken een echte trend dit najaar.. 

textiel band

1 Groene leren laarsjes van Omoda met textielband 2. Leren enkellaarsje van Dune London 3. Rode Suède laarsjes van Calvin Klein met band aan aan de zijkanten gestikt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *