lip plumpers

Meer volume met lip plumpers

Volle lippen. Mooie, volle lippen zien er aantrekkelijk uit en om de natuur een handje te helpen zijn er allerlei hulpmiddeltjes om ze meer volume te geven.

Hoe werken lip plumpers?

De meeste lip plumpers hebben toevoegingen die de lippen enigszins irriteren. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: kaneel, pepermunt, gember, wintergroen of bergthee. De bloedvaten in de lippen verwijden zich hierdoor waardoor ze licht opzwellen.

Een andere techniek wordt gebruikt door Lipfusion. Deze hydraterende lipgloss bevat microdeeltjes collageen en hyaluronzuur, hierdoor worden watermoleculen aangetrokken wat tot een lichte zwelling leidt


Hoe voelt het?

Als je de lip plumper op je lippen doet voel je direct de werking ervan. Je lippen gaan tintelen, worden warm en voelen aan of ze licht ontstoken zijn.

Werken lip plumpers?

Ja, de meeste lip plumpers laten je lippen echt opzwellen, maar…..het resultaat is slechts tijdelijk. Soms is het effect maar een half uur zichtbaar. Dat is waarschijnlijk de reden dat lip plumpers niet zo populair zijn geworden als aanvankelijk gedacht werd.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *