fillers

Fillers, wat kun je ermee?

Fillers zijn een van de populairste niet-chirurgische technieken om een jeugdig gezicht te behouden. Er is steeds meer vraag naar deze procedure, omdat het aanzienlijke voordelen heeft en omdat het effectief werkt tegen expressielijntjes, fijne rimpels, plooien en groeven in het gezicht. Fillers zijn een injecteerbare stof die gezichtszones zoals expressielijnen, rimpels en huidplooien verzachten en corrigeren. Onze professionals weten precies hoe gezichtsharmonie te bereiken en houden daarbij rekening met de huideigenschappen en bijzonderheden van elke patiënt.

Neuscorrectie zonder operatie

Rhino-modeling is een neuscorrectie zonder dat er sprake is van een operatie. Het is een niet-invasieve, snelle esthetische medische behandeling met zeer bevredigende onmiddellijke resultaten. Door deze procedure van meestal pijnloze filler-applicatie wordt de neus op een comfortabele manier op het gezicht gebalanceerd. Deze techniek wordt gebruikt om cosmetische problemen te corrigeren, zoals een krom septum of een hangende neus met een ronde of verzonken punt. Het is een procedure die bij een erkende kliniek zoals Fillers Maastricht ook wel toepast om neushoeken te corrigeren of te verzachten.

Lip Filler

Fillers Maastricht voert bijvoorbeeld een lip-procedure uit om meer volume te geven en de vorm van de lippen te omlijnen en ze een grotere esthetische aantrekkingskracht te geven. Door deze behandeling kunnen lippen die van nature dun zijn extra volume krijgen, zoals ze nooit eerder hebben gehad. Omdat lipvergroting een snelle en eenvoudige procedure is, zijn de herstelperiode, risico’s en complicaties praktisch minimaal.


Kaakmarkering

Het vullen van de kaaklijn kan jouw geheime wapen worden als het gaat om het bereiken van een jeugdiger uiterlijk. Met dermale huidvullers van Fillers Maastricht kunnen de contouren van de kin en het kaakgebied worden veranderd, bijvoorbeeld door de kaak prominenter te maken. Ook als je een asymmetrisch gezichtsprofiel hebt en je kaaklijn naar binnen zakt of erg zwak is, kan de balans tussen de neus en het voorhoofd worden aangetast. De omlijning van de kaaklijn kan je gezicht een veel harmonischer en jeugdiger uiterlijk geven.

Donkere cirkelvuller

Wanneer donkere kringen permanent zijn en niet worden veroorzaakt door vermoeidheid of stress, bestaat de mogelijkheid om met fillers de groef onder de ogen op te vullen. Dit is een beproefde methode met vrijwel geen bijwerkingen. Fillers Maastricht gebruikt een procedure die bestaat uit het injecteren van het product in het gebied van de traangroef. Dat wil zeggen, onder de dermis en spier, waardoor een liftend effect ontstaat. Fillers in ingevallen donkere kringen ondersteunen de weefsels zodat dit gebied er egaler uitziet en ook de huid diep hydrateert. Het resultaat is een meer uitgerust en jeugdiger gezicht.

Wangvergroting

De jukbeenderen en wangen zijn een zeer karakteristiek kenmerk van elke persoon, omdat ze uitdrukking geven aan het gezicht. Jukbeenderen- of wangverbetering moet zo vlekkeloos mogelijk zijn en wordt uitgevoerd door deskundigen, zoals Fillers Maastricht. Wangvergroting wordt uitgevoerd met fillers die biologisch afbreekbaar zijn en geleidelijk door het lichaam opgenomen, waardoor hun effect na verloop van tijd gedeeltelijk verdwijnt. Veilige, betrouwbare en zeer natuurlijke resultaten worden verkregen door de gezichtscontouren en de balans van gelaatstrekken te verbeteren, de wangen te vormen en angulatie toe te passen, een techniek waar Fillers Maastricht bijzonder deskundig in is.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *