Tips leuke Nederlandse TV-programma’s deze zomer

In de zomer kijk je vanwege vakantie en het mooie weer misschien wat minder TV. Toch zijn er altijd wel progamma’s die de moeite waard zijn om te bekijken. Ook als je op vakantie gaat wil je waarschijnlijk je favoriete programma’s blijven volgen. In de vakantie heb je daar ook meer tijd voor.

Er zijn genoeg manieren om overal online films en series te kijken. Maar waarschijnlijk heb je ook favoriete Nederlandse programma’s die je wilt blijven volgen en niet wilt missen. Online TV kijken kan gelukkig ook op vakantie en vanuit het buitenland in EU landen. Je kan dan online Nederlandse programma’s kijken vanaf je mobiel, tablet of laptop of via een Chromecast naar een tv streamen. Bekijk hieronder de tips voor leuke Nederlandse programma’s die je niet wilt missen deze zomer.

#1 De slimste mens

Vanaf 11 juli 2022 begint het populaire programma De Slimste Mens weer bij de NPO. Net als anders wordt het programma weer gepresenteerd door Philip Freriks en jury Maarten van Rossem. Ook dit seizoen strijden BN’ers weer tegen elkaar om te zien wie de meeste parate kennis heeft. Naast de gewone versie is er deze zomer ook een extra editie om te vieren dat dit het twintigste seizoen is. In de extra editie, die op 22 juli begint, zullen oud-finalisten tegen elkaar gaan strijden.

#2 I want your song

Vanaf 1 juli begint er bij SBS6 een nieuw muziekprogramma. Acht bekende artiesten gaan in dit programma op zoek naar een nieuwe hit. Vijf songwriters (iedereen kan daaraan meedoen) laten hun song horen. De artiesten kiezen hun favoriete nummer en dat wordt uitgebracht. Artiesten die meedoen zijn o.a. Sanne Hans, Tino Martin en Nick & Simon.

#3 Tenminste houdbaar tot

Een verrassend leuke Nederlandse dramaserie die in juni begonnen is bij de NPO, is Tenminste houdbaar tot. De serie vertelt het verhaal van Anna (Ricky Koole) en Paul (Ruben van der Meer), die van middelbare leeftijd zijn en waarvan de kinderen het huis uit zien. Anna vindt dat het nu haar beurt is. Dan krijgt ze last van overgangsklachten en blijkt haar man Paul andere ideeën voor de toekomst te hebben dan zij.

#4 Wildkampeerders

Wildkampeerders is een zomerse variant op het datingprogramma Lang Leven De Liefde. In plaats van 24 uur met je date in een huis te gaan samenwonen, gaan ze nu wild kamperen, inclusief samen de tent opzetten. Als dat geen goede test voor de liefde is. Wildkampeerders is vanaf 18 juni te zien bij SBS6.

#5 Sport evenementen

Voor sportliefhebbers is er genoeg te zien deze zomer. Zo is er het EK vrouwenvoetbal dat gehouden wordt in Engeland. Het Nederlandse vrouwenelftal speelt in elk geval op 9, 13 en 17 juli.

Daarnaast is zijn er natuurlijk ook de Tour de France en de UEFA Nations League.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...