je spullen decoreren en personaliseren

Decoreer en personaliseer je saaie spullen

Soms heb je spullen die je iedere dag gebruikt en die er saai uitzien

Het zijn van dingen als een laptop, mobiel, agenda, enz. Behalve de kleur, ziet het er van iedereen hetzelfde uit. Dat kan ook anders.

Persoonlijk en origineel

Door je spullen op te fleuren en te versieren, worden ze niet alleen leuker om te zien. Ze zijn ook beter herkenbaar. En je door de stijl van de versiering kan je je spullen een persoonlijk tintje geven. Dat opfleuren en decoreren hoeft maar weinig moeite te kosten. En creatief zijn en knutselen is bovendien heel ontspannend. Kijk even mee…

Laptop

Washi tape is een soort half doorzichtig plakband in allerlei kleuren en patronen. Met washi tape maak je de leukste versieringen. Washi tape koop je bij een hobbyzaak of boekhandel. Versier de achterkant van je laptop of het toetsenbord.

Mobiel

Voor je mobiel kan je natuurlijk kiezen uit verschillende hoesjes of covers. Maar een echte originele cover krijg je pas als je hem zelf versiert. Doe het met tape, maak een doodle met stiften of plak er (strass) steentjes op.

Je kan natuurlijk ook je leukste selfie of je met snapchat bewerkte selfie laten drukken als sticker en die op je cover case plakken. Van je foto’s stickers laten maken kan bijvoorbeeld bij Reclameland. Je kan die stickers dan natuurlijk ook nog voor heel veel andere dingen gebruiken.

Agenda’s of dagboeken versieren

Scrapbooking, het versieren van een plakboek, is al heel lang populair. Net als doodle art of droedelen zoals het ook wel genoemd wordt, het tekenen van versieringen zonder een duidelijk doel. Denk aan krabbels die veel mensen ongemerkt maken terwijl ze aan het telefoneren zijn, maar dan mooi. De nieuwste rage is handlettering, dat is eigenlijk de nieuwe en moderne versie van het kalligraferen. In plaats van met een kroontjespen schrijf je je letters gewoon met fineliners, verf of potloden.

Combineer al deze technieken, plak er plaatjes, foto’s of stickers bij en je je kan je meest originele plakboeken maken. Dit kan je doen bij je reisverslagen, babyboeken, receptenboeken, dagboeken, agenda’s, babyboeken of fotoboeken.

Dat geldt voor de buitenkant…

Maar ook voor de binnenkant.

Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar het hoeft hier niet op te houden. Je kan je creativiteit ook botvieren op muren, meubels, glazen, servies, enz. enz.

De foto’s zijn afkomstig van Pinterest.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *