Bekijk deze raamdecoratie voordat het lekker weer wordt!

Hoewel we nu nog niet bezig zijn met de lente en de zomer, staan deze seizoenen voor je het weet weer voor de deur. We wachten natuurlijk met smart op de warmere periodes, want de kou van nu mag inmiddels wel weer plaatsmaken voor temperaturen met dubbele cijfers. Als je nog op zoek bent naar goede raamdecoratie, dan ben je op de juiste pagina belandt. Bij deze geven we je een paar tips over raamdecoratie met kijk op de lente en zomer.

Dubbele gordijnen

In de zomer verlang je vaak naar andere raamdecoratie dan in de winter. In de winter wil je namelijk extra dikke gordijnen die het liefst ook verduisterend zijn en lekker veel privacy geven. In de zomer wil je graag het zonlicht in huis laten komen, waardoor licht doorschijnende gordijnen extra van pas komen. Natuurlijk heeft niemand zin om steeds de gordijnen te vervangen, dus waarom zou je geen dubbele gordijnen ophangen? Je kunt twee rails boven of naast elkaar hangen, waardoor je twee paar gordijnen kunt ophangen. Op die manier kun je heerlijk afwisselen tussen een knusse sfeer met dikke gordijnen en een luchtige, lichte ambiance met doorschijnende gordijnen. Ideaal!

Een hor

Een hor is ideaal in de lente en de zomer, wanneer je weer heerlijk de deur open kunt gooien en je huis door kan laten luchten. De geur van de lente verrast elk jaar weer en daarom genieten we er ook zo van. Je wilt dan natuurlijk niet alle insecten naar binnen hebben die een warm plekje zoeken, dus in dat geval kun je het beste een of meerdere horren installeren. Zo houd je alle vliegjes en insecten buiten, terwijl jij goed kunt genieten van de eerste zonnige dagen van het jaar.

plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ontzettend hip en ook nog eens heel erg praktisch. Zo kun je de heerlijke zonnestralen gedeeltelijk in huis halen door ze ietwat te dempen met je raamdecoratie. Het daglicht komt namelijk nog wel naar binnen, maar schijnt niet fel in je ogen. Dit is perfect als je veel met een laptop of computer werkt en je je moet kunnen concentreren, zonder direct afgeleid te worden door het heerlijke weer. Daarnaast zorgen ze voor wat extra privacy en zijn ze gemakkelijk te verplaatsen over de lengte van~ het raam.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *