6 Mooie wandklokken voor aan de muur

Ontbreekt het nog aan leuke muurdecoratie in jouw woonkamer? Hang dan een mooie klok aan de wand. Dit is een hele eenvoudige manier om een kale hoek op te fleuren. Het voordeel van wandklokken is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende stijlen. In dit artikel laten wij 6 mooie wandklokken van Sweet Living Shop zien. Hopelijk doe je zo wat inspiratie op!

1. Minimalistische klok met houten frame

Met een minimalistische klok zit je altijd goed. Dit exemplaar heeft een hele moderne en abstracte uitstraling. Dat staat bijvoorbeeld prachtig boven een strakke hoekbank of bij een bijzondere vloerlamp. Het houten frame geeft de wandklok een Scandinavische touch.

2. Zwarte wandklok van metaal

Ben je niet bang voor een stoer element in je woonkamer? Kies dan voor deze donkere klok. Met een doorsnede van 80 centimeter kun je er zeker niet omheen. De zwarte wandklok van metaal is edgy en chic tegelijk. De gouden cijfers springen er echt uit! Laat nog meer gouden accenten terugkomen in andere accessoires om zo een stijlvol geheel te creëren.

3. Wandklok met open design

Dit item heeft een heel bijzonder design. Het is een opengewerkte klok met kleine tandwielen in het midden. Als je gek bent op steampunk, dan zal dit ontwerp je vast aanspreken. De klok heeft namelijk een mysterieus en Victoriaans uiterlijk.

4. Donkerbruine houten klok

Voeg meer warmte toe aan je woning door te kiezen voor een houten klok. Dit natuurlijke materiaal geeft meteen een knusse sfeer aan de woonkamer. De donkerbruine kleur past natuurlijk ook goed bij een robuuste keuken of een landelijke slaapkamer. Maak je geen zorgen als de klok een andere kleur hout heeft dan de vloer of kasten in de kamer. Dit materiaal kun je namelijk altijd goed met elkaar combineren. Welke tint het ook heeft! Dit zorgt juist voor een speels en nonchalant effect.

5. Wandklok van hout

Nog een houten klok, maar dan met een hele andere uitstraling. Dit item is juist heel chic en modern. Dit komt vooral door de lichte naturel kleur en het visgraat effect. De zwarte Romeinse cijfers zorgen voor een mooi contrast.

6. Metalen wandklok met touw

Tot slot hebben we nog deze blikvanger van metaal. De klok bevestig je aan de wand door middel van een jute touw. Dit zorgt voor een hele rauwe en stoere look. Perfect voor een industrieel interieur of een onverwachts rauw randje in je decoratie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *