Grey

Grey, het 4e deel van 50 Tinten Grijs

Laatst bijgewerkt:

Voor wie niet genoeg kan krijgen van 50 tinten grijs, is er nu een 4e deel dat hetzelfde verhaal vertelt, maar dan door de ogen van Christian Grey.

E.L. James heeft dit deel geschreven op verzoek van de fans zoals ze zelf zegt. Zij bleven maar vragen om een boek dat het verhaal vanuit Christian vertelt.  En ongelofelijk maar waar, het staat in korte tijd weer bovenaan de bestseller lijsten.

Overwegend positieve reacties

En de reacties op het boek? Die zijn overwegend positief. Vermoedelijk zullen weinig mensen aan het boek ‘Grey’ beginnen als ze de eerdere 50 tinten boeken niks vonden. Het zullen dus overwegend fans zijn die ook dit boek weer gaan lezen, waardoor zijn de ‘likers’ flink in de meerderheid zijn.

Grover en heftiger

Omdat je in dit boek ‘Grey’ meer dan een kijkje krijgt in de toch wat verknipte geest van Christian Grey, zijn de seks passages dan ook wat grover en heftiger dan gezien door de ogen van de lieflijke Ana.

Het verhaal is bekend. Sommige delen zijn exact hetzelfde zoals de e-mails en het contract bijvoorbeeld. Als je er, net als ik, niet van houdt een film twee keer te zien of een boek twee keer te lezen omdat je het verhaal al kent, dan zal je je waarschijnlijk ook niet erg aangetrokken voelen tot dit boek. Hoewel ik me prima geamuseerd heb met de eerste boeken, vind ik ze nou ook weer niet zo interessant dat ik nog een karakteranalyse van Christian Grey wil lezen over hoe het zo gekomen ism dat hij de dominante SM man geworden is, die hij is.

Grey zal dus wel echt een boek zijn voor de echte 50 Tinten Grijs die hard fans. Na het boek even doorgebladerd te hebben, sla ik dit keer even over.

 

 

Er is een geoptimaliseerder versie voor je mobiel (AMP). Open de mobiele versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
goede zonnebril
Hoe kies je een goede zonnebril