Nicole Kidman, de rollen die ze speelt zijn net zo kleurrijk als haar haar.

Ze is van 1967 en nadert de 50, toch maakt ze nog steeds de ene film na de andere. En terecht, met haar bleke huid en fijne trekken blijft ze een mooie actrice. Het soort films waarin ze speelt is uiteenlopend, van historische drama’s tot zenuwslopende thrillers.

vorige1 of 5

nk61. Queen of the desert (2015)

De nieuwste film die dit jaar nog uitkomt, vertelt het verhaal van Gertrude Bell (Nicole Kidman), een reiziger, schrijfster, archeologe en ontdekkingsreiziger en politiek attaché voor het Britse Rijk, die eind 1800 grote delen van de Arabische wereld afreisde. Haar tegenspelers zijn o.a. Damian Lewis (Homeland), Robert Pattison en James Franco. De film was begin dit jaar te zien op het filmfestival in Berlijn, maar gaat in september 2015 in première in de bioscopen.

 

 

 


 

nk92. Before I go to sleep (2014)

Een film naar de gelijknamige spannende thriller en bestseller van S.J. Watson Before I go to sleep. Iedere dag als Christine wakker wordt, kan ze zich niks meer herinneren als gevolg van een traumatisch ongeluk. Iedere ochtend moet haar verteld worden wie ze is. Ze is daarvoor helemaal afhankelijk van haar man Ben (Colin Firth) met wie ze al 22 jaar samen is. Omdat ze een dagboek bijhoudt, op advies van haar arts, komt ze er achter dat Ben haar niet alles vertelt.

 

vorige1 of 5X