Verwen jezelf: je mag er zijn!

We vinden het vaak lastig om onszelf iets te gunnen. Terwijl even stilstaan en de tijd nemen om jezelf te verwennen heel goed is voor lichaam en geest. Vaak zijn we wel attent naar anderen toe, maar vergeten we onszelf. Je verwent jezelf met een cadeau en met tijd voor jezelf. Boek een wellness middag en laat je lekker masseren of laat die afwas staan en ga ontspannen op de bank zitten onder een dekentje met een goed boek, een muziekje en een kop verse muntthee. Je kan jezelf met iets kleins verwennen, maar je mag natuurlijk ook weleens uitpakken en voor jezelf een cadeautje kopen zoals een tijdschrift, een bos bloemen of een eau de parfum zoals Jean Paul Gaultier La Belle. Je laadt jezelf weer op en kan er weer helemaal tegenaan.

Redenen om jezelf te verwennen

Moet je een goede reden hebben om jezelf te verwennen? Nee hoor! Wees ook lief voor jezelf als je even niet lekker in je vel zit. We kennen allemaal die momenten wel dat je liever in bed zou willen blijven liggen en je het even niet meer zo ziet zitten. Beur jezelf op met een cadeautje dat je ook nog eens mooi laat inpakken, helemaal voor jezelf. We kunnen allemaal weleens een steuntje in de rug gebruiken. Ook grote en kleine successen vier je met een verwenmomentje voor jezelf. Heb je een target gehaald op je werk, een lastig telefoontje gepleegd of heb je hard getraind in de sportschool? Door je grote en kleine successen te vieren, kan je het beter volhouden. Zo blijf je jezelf motiveren. Ook als je bijvoorbeeld op dieet bent, is het belangrijk om jezelf af en toe een schouderklopje te geven. Ga een middagje in bad en smeer je daarna in met een heerlijke bodylotion.

Laat jezelf verwennen

Verwen ook je partner met een lekker geurtje

Het is altijd leuk om je partner te verrassen. Niet alleen met zijn verjaardag, maar natuurlijk ook met Valentijn of gewoon omdat je van hem houdt of om wat hij voor je doet. Veel mensen kopen niet zomaar een eau de toilette voor zichzelf. Hoe leuk is het om dan een parfum te krijgen! Bovendien, als jij je geliefde verrast met een heerlijk geurtje kan jij er ook van meegenieten! Jean Paul Gaultier is niet alleen gespecialiseerd in geurtjes voor vrouwen. Dit merk heeft ook een uitgebreide parfumlijn voor mannen. De bekendste hiervan is Le Male. In twee decennia is er niets aan deze geur veranderd, want waarom zou je een succesnummer wijzigen?! Je herkent de fles meteen aan het stoere torso van de man met een streepjespatroon. In deze eau de toilette herken je aroma’s van munt, sandelhout, sinaasappelbloesem en kaneel. Dit parfum is ook in andere varianten verkrijgbaar. Zo is Ultra Male een iets stoerdere geur dat je doet denken aan Oriëntaalse invloeden.


We verwennen onszelf en onze omgeving veel te weinig. Doen dus!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *