Schoenen trends herfst winter 2019 2020

De nieuwe trends voor schoenen en laarzen najaar 2019/2020 is in de volgende woorden samen te vatten:

  • veel geel- en bruintinten. Vooral okergeel, cognac bruin maar ook beige en donkerbruin zijn weer veel te zien
  • veel plateauzolen en blokhakken
  • veters en riempjes
  • dierenprints
  • cowboylaarzen
  • hoge laarzen
  • je ziet zowel puntige, ronde en vierkante neuzen.

Okergeel

Eén van de meest opvallende nieuwe modetrend dit najaar is okergeel. Je ziet niet alleen veel gele kleding maar ook laarzen, schoenen en sneakers. Okergeel lijkt een hele populaire kleur te worden dit najaar.


Cowboy- of westernlaars

De echte cowboylaars met schuine hak, afgeronde bovenkant en stiksels is weer helemaal hip dit najaar. Ze zijn er in verschillende schacht hoogten. Half hoog en hoog.

Beestenboel

Dierenprints zijn de afgelopen seizoen in overvloed te zien geweest. Zowel voor kleding, accessoires als voor schoenen. Bij de schoenen voor de herfst en winter 2019-2020 is dat niet anders. Vooral de slangenprint is veel gezien, maar ook de tijger, panter, zebra en luipaard komen vaak voorbij.

Creatieve sneakers

Sneakers lijken dit najaar vooral heel creatief. Allerlei prints, kleuren en materialen worden gecombineerd. De sneakers van Acne Studios zijn misschien wel een heel extreem en prijzig voorbeeld, maar ze laten wel zien wat de trend is.

Hoge laarzen

De hoge laarzen leken afgelopen winters wat verdrongen door de enkellaarsjes en veterboots. Die laatste twee zie je nog steeds veel. Maar de hoge laars lijkt weer terug. Veel laarzen hebben wat wijdere schacht en ook veel cowboy-achtige modellen.

Veterlaarsjes

Veterlaarsjes zijn al een paar seizoenen helemaal in. In de winter van 2019/2020 is dat nog steeds het geval. De veterlaarsjes of veterboots zijn er al lang niet meer alleen in het zwart. Ze zijn er in allerlei kleuren en prints, met en zonder plateauzool. Sommige veterboots hebben een punkstijl en zijn versierd met kettingen, gespen, studs enz.

    1. Je bedoelt de veterlaarsjes van de grote foto boven het artikel? Die zijn de van fashion show van mode ontwerper Nicole Miller.

  1. Ja nu zoek ik ze nog steeds, Nicole Miller staat er niet bij , het zin de rechter laklaarzen met veters, de eerste foto !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[newsletter]