Haartrends en kapsels zomer 2017

Bij haartrends en kapsels gaat het eigenlijk net zo als bij de mode in het algemeen. Eigelijk kan alles. Kies liever een stijl, kleur en kapsel die goed bij je gezicht, tint en haarsoort past, dan dat je iets kiest omdat het trendy of hip is. Toch zijn er altijd wel een paar nieuwe dingen te ontdekken die veel op de catwalks te zien waren, zoals de 10 trends hieronder.

Bekijk ook de kapsels en trends voor het komend najaar 17/18

Vlechten

Vlechten zijn al een paar seizoenen populair en dat is het komende jaar niet anders. Een losse vlecht opzij, wat meer ingewikkelde vlechtkapsels of twee vlechten, zijn allemaal trendy.


Opgestoken vlechten

Behalve gewone vlechten worden er ook steeds nieuwe kapsels bedacht.  Opgestoken haar ziet je ook dit seizoen weer veel. Zowel gewone knotjes als opgestoken gevlochten haar in één of twee knotjes.

Wafeltjes haar

Heel fijn gekruld haar is een trend dit jaar. Dus haal het wafelijzer maar weer uit de kast.

Veel volume

Haar mag weer veel volume hebben. Of zoals op de foto’s hieronder begint het glad en krijgt het daarna veel volume.

Face framing

Bij face framing of curly face framing kies je voor een kapsel dat je gezicht en gezichtsvorm mooi accentueert.  De lijnen zijn strakker geknipt sluiten mooi aan rond het gezicht. 

Bron foto’s: WaXX kappers

Platte krullen

Golvend jaren ’20 haar. Een kapsel dat je met haarspelden maakt en waarmee je de look van een ouderwetse Hollywood filmster krijgt.

Lange golven

Behalve de watergolven voor korte kapsels, kan je ook golven in lang haar maken. Op de foto rechts heeft het model de kleur peach, een trendkleur voor 2017 volgens de WaXX kappers.

Jaren ’50 rock ’n roll

Nog een trend uit het verleden die weer populair wordt. Haar dat opgerold of teruggevouwen wordt op het hoofd.

Superlang en steil

Een trend waar je niet meteen aan mee kan doen als je nog een lang haar hebt. Het duurt wel wat jaartjes voor je haar zo lang is. Maar je kan natuurlijk wel extensies nemen.

Pony

De pony is ook dit komende jaar weer volop te zien in allerlei lengtes en bij allerlei soorten kapsel. Zoals het bob kapsel links en de korte pixie cut rechts van de WaXX kappers.

Haarkleur trend

Blondie blond en roze zijn twee haarkleuren die getipt worden als trendkleur voor het komende jaar.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *