8 Haarstijlen om zelf uit te proberen

Laatst bijgewerkt:

Op Pinterest staan de leukste voorbeelden van kapsels.

Deze haarstijlen zijn net even anders en niet te ingewikkeld. Het moet dus lukken om ze zelf te doen met deze tutorials. Voor de meeste haarstijlen moet je wel halflang tot lang haar hebben.

1. Half ingevlochten haar

Hieronder de video van thebarefootblonde.com Het plaatje staat helemaal bovenaan. Ze vlecht de voorkant van haar haar in en vlecht ze naar beneden los af. Daarna maakt ze ze vast in een paardenstaart. Heel duidelijk uitgelegd.

2. Een schuifspeld maar dan anders

Heel simpel maar toch mooi. Een manier om je haar met een schuifspeldje bijna onzichtbaar net even anders vast te zetten. Kan bij halflang, lang, maar ook bij vrij kort haar.

chig2

bron: pinterest

3. Beach waves in 5 minuten

Heb je steil haar en wil je graag golvend haar? Zo kan het ook. Niet moeilijk doen met haarkrullers of andere tijdrovende middeltjes. Gewoon even je haar draaien en

golvend haar

bron: popsugar.com

4. Makkelijke chignon

Een heel duidelijk voorbeeld van hoe je een chignon maakt door yetanotherbeautysite.com. Geschikt voor halflang haar. Draai de twee voorste plukken van je haar een paar keer om en zet ze achter vast met een elastiekje in een lage staart. Draai de rest van je haar door een opening boven het elastiekje, zo vaak als nodig is (hangt van de lengte af) en zet de uiteinden vast met spelden.

makkelijke chignon

5. Kort haar opsteken

Vrij kort haar en het toch opsteken. Een voorbeeld van Thebeautydepartment.com.

kort haar opsteken


6. Nep pony

Een pony is populair. Toch bedenk je je wel twee keer voor je lang haar kort laat knippen. Dit kapsel van makeupwearables.com. is dus leuk om een pony uit te proberen of gewoon voor de afwisseling.

fake

7. Knoop in je haar

Dit lijkt een snelle en makkelijke manier om eens af te wisselen als je altijd een vlecht of staart maakt. Bij dit kapsel leg je gewoon een knoop in je haar en zet de uiteinden dan vast. Een beschrijving vind je op de site van the beautydepartment.com.

knop

8. Een aparte vlecht

Vlechten blijven hip. Maar af en toe wat afwisseling kan geen kwaad. Dit is een aparte vlecht die er moeilijker uitziet dan hij is.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *