apps fashionista's

Apps voor fashionista’s en influencers

Fashionista, influencer of simpelweg geïnteresseerd in mode? Dan móet je de volgende apps downloaden! Niet alleen helpen ze je om met de laatste trends mee te gaan, ook stellen ze jou in staat om je vrienden te verrassen met de laatste nieuwtjes! Hoewel het natuurlijk fijn is om voorop te lopen, komt veiligheid altijd op de eerste plaats. Daarom benadrukken we ook het belang van de online veiligheid met deze apps.

Jouw online veiligheid

Zoals eerder benoemd is jouw online veiligheid natuurlijk veruit het belangrijkst. Langdurig gebruikmaken van de hieronder genoemde apps kan alleen als je je ook bewust bent van de gevaren die je als gebruiker online loopt. Een van de belangrijkste maatregelen die je kan nemen, is het aanschaffen van een VPN. Deze heeft vele verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is echter dat het de data die via de apps wordt verzonden en ontvangen, versleutelt Hierdoor kunnen alleen de aangewezen ontvanger en verzender iets met deze data. Voor een hacker is de data dan ook nutteloos.

Je online veiligheid kan verder vergroot worden door het gebruik van een aantal verschillende sterke wachtwoorden met cijfers, letters en speciale tekens. Ook het vergrendelen van je telefoon én het vermijden van open wifinetwerken behoren tot belangrijke maatregelen.


Vogue Runway

Ben je een echte fan van de laatste mode, dan moet je de app van Vogue Runway hebben. Deze internationale app is erop gericht om de laatste mode naar jouw telefoon te brengen. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de verschillende seizoenen. Het laatste nieuws als het op mode aankomt kun je gemakkelijk bekijken, waarbij je zelfs ook live catwalk-events kunt bekijken. Helaas is de app op dit moment wel alleen nog maar beschikbaar voor iOS-apparaten. Gebruikers van een Android-apparaat zullen daarom nog even moeten wachten.

United Wardrobe

Dit is nog zo’n app waarbij mode centraal staat. De app van United Wardrobe is een platform waarop mensen kleding kunnen aanbieden. Het gaat in dit geval om tweedehands kleding, maar dit maakt de app er niet minder om. Het is namelijk een uitgelezen kans om de pareltjes in het assortiment te vinden! Echt vintage kleding vind je hier volop, terwijl je soms ook tegen onverwachte nieuwe mode-items aanloopt. Zoek je nieuwe kleding tegen een scherp prijsje, dan moet je deze app hebben!

Een variant van deze app is Wardrobe. Wil je jouw kledingstukken eigenlijk nog niet kwijt, maar liggen ze toch maar stof te vergaren, dan kun je met de Wardrobe app jouw kleding verhuren! Hiervoor wordt per dag betaald, zodat je ook zelf nog een aantal mooie kledingstukken bij de buurvrouw weg kunt halen!

Shazam

Hoor je net een nieuw nummer op de radio maar heb je de titel gemist? Met Shazam is dat verleden tijd. De app scant namelijk het nummer dat op dat moment gedraaid wordt en vindt er razendsnel een titel, zanger of band bij. Hierdoor ben jij altijd de eerste in je groep vriendinnen die weer eens met een knaller van een nummer komt aanzetten! En het mooie is dat je het nummer vanuit Shazam direct kunt toevoegen aan jouw gepersonaliseerde Spotify-lijst!

Blendl

Blendl is er voor de mensen die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Hoe werkt de app dan precies? De app laat het belangrijkste laatste nieuws zien uit allerlei kranten, tijdschriften en artikelen die jij selecteert. Hoeveel betaal je hier dan voor? Helemaal niets! Tot jij besluit om een artikel te lezen, is het gebruik van Blendl helemaal gratis. Het grote voordeel van deze app is dat je eenvoudig toegang hebt tot wereldwijd nieuws, zonder dat je elke krant of tijdschrift door moet bladeren.

Pinterest

Dé app die zorgt dat jij overal over alles kunt meepraten én nieuwe inspiratie kunt opdoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast, een nieuwe motor of simpelweg kijkt naar de nieuwste mode. Met deze app kun je verschillende afbeeldingen en artikelen ‘pinnen’ en bewaren in jouw eigen collectie. De app wordt veel gebruikt door mensen die willen gaan verbouwen, die op zoek zijn naar tattoos of nieuwe kapsels. Kortom, voor inspiratie moet je bij Pinterest zijn!

Overcast

Deze app zorgt voor al jouw podcasts, waar en wanneer je maar wilt! Het grote aanbod aan podcasts zorgt ervoor dat er voor elke luisteraar wel een geschikte podcast bij zit! Of je nu meer te weten wilt komen over de Formule 1, een nieuwe taal wilt leren of simpelweg naar verhalen wilt luisteren, Overcast heeft het allemaal! Er zijn dus genoeg apps die je móet hebben als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, de nieuwste nummers of de opkomende trends! Heb jij zelf nog apps die je móet delen? Laat het ons dan weten in de reacties!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *