6 Feestelijke kapsel ideeën

Als het feest is dan besteed je natuurlijk extra aandacht aan je uiterlijk. Vaak trek je wat leuks aan en maak je je mooi op. Maar wat doe je met je haar? Hier wat ideeën voor feestelijke kapsels. Maak een party kapsel met accessoires, glitters, bloemen, takjes of haarbanden.

#1 Takjes of bloemen in je haar

Bloemen en takjes in je haar staan altijd feestelijk. Gebruik hulst als het even kan met rode bessen of dennentakjes met kerst. Gipskruid is ook heel feestelijk maar misschien meer geschikt voor een bruiloft of lentefeest. Denk ook aan takjes lavendel, die ruiken nog lekker ook.

kerstkapsel

foto: @theupdogirl

foto: @cocomelodyofficial

foto: @nikolettaterlizi

#2 Strass steentjes op je haar

Een beetje bling bling in je haar staat meteen al feestelijk. Met strass of gekleurde steentjes kan je makkelijk een feestelijk kapsel maken. Het lijkt een haartrend voor deze winter. Plak ze in een patroon of verdeel de steentjes over je haar.

foto: @hairbynatashajane

foto: @keashldn

foto: @keashldn

#3 Glitter in je haar

Glitter in je haar is makkelijk en snel aan te brengen en met een wasbeurt was je het gewoon weer uit je haar. Het fijne is dat je het heel plaatselijk kan aanbrengen. Een paar subtiele lokken of zoals op de afbeelding op de bovenkant van een paardenstaart Ideaal voor een feestje, etentje of met de kerst. Je hebt glitters in allerlei kleuren.

glitterhaar

foto: @wella_studio_athens

foto: @adamgates_hairdressing

#4 Kerstversiering in je haar

Speciaal voor kerst is het heel leuk om wat kerstversiering in je haar te verwerken. Dat kunnen kerstslingers zijn die je door je vlecht verwerkt. Of kerstballetjes die je in je haar vastzet.

kerstkapsel

foto: @thehairven

foto: @thehairven

#5 Lint of koord

Vlecht een lint mee in je vlecht of bindt je haar samen met een lint. Een rood koord of een groen fluwelen lint zoals op de foto hieronder past leuk bij kerst.

foto: @miriamtogether

foto: cupcakesandcashmere via @pinterest

#6 Haarband of haarspelden

Een haarband kan eenvoudig zijn en van stof, maar ze kunnen ook uitbundig zijn en voorzien van glitters, parels of steentjes. Hetzelfde geldt voor haarspelden. Bij een feestkapsel mag het best wat uitbundiger.

feestkapsel

foto: @ogsquadstore

foto: @ashleenormanhair

party haar

foto: @thairapy.by.jenna

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *