hoe oud is je huid

Test: Hoe oud is je huid?

Laatst bijgewerkt:

Is je huid ouder dan jij zelf bent? Wat is de echte leeftijd van je huid? Doe de test en kijk of je goed voor je huid zorgt.

De conditie van je huid kan je zowel ouder als jonger laten lijken dan je werkelijk bent. Je voeding, je manier van leven, je zon- en slaapgedrag, het heeft allemaal invloed op de conditie van je huid.  Vooral als je wat ouder wordt is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Doe de test.

P.S. Het heeft geen zin om deze test te doen als je jonger bent dan 25-30 jaar. Voor die leeftijd zijn er nauwelijks tekenen van veroudering.


 1. Ik wilde dit ook wel eens mee doen. Ben bijna 52 ja ja. Het resultaat gaf 26 aan. Ik lijk inderdaad een stuk jonger. Ik wordt altijd tussen de 40 en 45 geschat, maar dit resultaat slaat alles haha

  1. Ik ben ook blij want bij mij is de uitkomst 32, terwijl ik al 66 jaar ben. Ik word wel altijd jonger geschat maar 32 is overdreven, Ik heb het van mijn vader, maar ik eet ook heel gezond en lekker en slik ik ook nog vitamines en mineralen.

 2. k ben pas 17 jaar jong en mijn uitkomst is 22,ik wordt wel altijd geschat tussen 13 tot 14 jaar, maar af en ben nog heel jong………..

 3. Leuk testje om te doen. Van de uitkomst wordt je vrolijk, maar ik denk dat er veel meer factoren een rol spelen dan in deze 10 vragen genoemd worden.

 4. nou ik ben bijna 37 en ik kwam op 50 uit nou ik word door de meeste mensen nog steeds tussen 25 en 28 geschat.. dussss of dit nou klopt tka wie weet. maar het is wel grappig ik zal er toch maar een beetje op gaan letten en het wat meer verzorgen. 😉

 5. ik vind het geweldig, ik ben 66 en ik krijg als uitkomst 26. Ik zie er heel jong uit, soms denken ze dat in mijn werk voor m’n studie doe, dus ik ben heel blij.

 6. pffffoe test slaat nergens op , je moet toch iemand in het echt zien wanneer je kan zien hoe oud zijn huis is, ( ben 36 en test zei 30) ja zie er jonger uit maar toch een belachelijke test

 7. kaat,,,,,amaai niet verwact,, ik ben 48 en mijn huid 32 !!!!!!
  ik ben super blij met het resultaat ?

 8. And these stores can provide you with the rings at
  the best prices for ttheir low overheads. Lovve is probably the
  most incredible items tat take place in everyone’s life if we groww up.
  This just really demonstrates thawt diamonds continue to be and definately will continually bbe your
  each bride’s best friend.

 9. I am olny 24 years old but my skin look like 40 years old can you tell me what should I do. Give me tips about skin care and also face cream day and night and tell me also which Brand is good for sensitive skin.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *