Schoenen trends herfst winter 2020/2021

Al een paar seizoenen zien we dat zowel de mode trends als schoenen trends zich richten op comfort. Schoenen die goed zitten en makkelijk lopen zijn populair. Wat betreft kleuren zijn de warme aardetinten en bruine tinten veel te zien. Zwart blijft natuurlijk. Behalve leer en suède zien we de krokoprint en lakleer vaker terug.

Stoere boots, dikke zolen

De stoere veterboots of combat boots blijven onverminderd populair. Veel van deze veterboots hebben dikke zolen met een stevig profiel. Ze zijn vooral in het zwart verkrijgbaar, ook in zwart lakleer. Sommige boots zijn versierd met gespen en/of riempjes.

Blokhakken

De nadruk ligt op comfort, dat betekent dat er minder hoge hakken te zien zijn. En als je hoge hakken ziet, zie je dit seizoen vaker wat stevige blokhakken. Eventueel gecombineerd met een plateauzool. Ook voor enkellaarzen

Chelsea boots

Wie wel stoere laarzen wil, maar liever geen veters, kan kiezen uit een groot aanbod Chelsea boots. Deze boots hebben elastiek inzetten aan beide kanten.

Hoge laarzen

De hoge laars heeft een comeback gemaakt. Enkellaarsjes waren seizoenen lang de trend. Maar nu lijkt de hoge laars tot net onder, op of boven de knie weer terrein te winnen. Net als bij de kleding kleuren zijn bruine tinten deze winter 2020-2021 populair.

Een andere comeback is de hoge laars met wijde schacht die wat afzakt zodat rimpels ontstaan

Verder zijn er natuurlijk de hoge cowboylaarzen die populair zijn.

Lage instappers en loafers

De mannenschoen in vrouwenuitvoering in de vorm van de lage veterschoen en loafer zijn ook populair. Ze passen in het plaatje van praktische comfortabele schoenen die dit seizoen trendy zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *