haar opsteken

Haar opsteken vier voorbeelden

Laatst bijgewerkt:

Je haar nonchalant opsteken. Het ziet er zo makkelijk uit. Maar hoe doe je het precies? Vier stap voor stap voorbeelden.

Rommelig opgestoken haar is de de haartrend voor 2014.

Wat heb je nodig om je haar op te steken?

– Lang haar
– Elastiekjes
– Haarspelden


Kleine gedraaide knotjes

Dit is een makkelijke manier om je haar op te steken. Je haar hoeft er ook niet superlang voor te zijn. Pak vanaf de bovenkant steeds een streng haar. Draai het rond en zet het vast. Herhaal het om en om aan iedere kant tot al je haar is opgestoken.

hr2

Opgestoken haar met vlechten

Verdeel je haar in drie delen, twee delen aan de zijkant, één aan de achterkant. Begin met het deel aan de achterkant. Doe er een elastiekje om en draai het haar er omheen en zet het vast. Neem dan het deel van de zijkant. Maak een vlecht en leg de vlecht over de knot heen en zet hem vast. Doe dit ook aan de andere kant.

je haar opsteken

Knot gedraaid van vlecht

Voor dit kapsel heb je wel vrij lang haar nodig. Bind je haar bij elkaar met een elastiek. Vlecht je haar en maak het onder aan vast met een elastiekje. Trek dan net boven het bovenste elastiek het haar uit elkaar en trek je vlecht er van onder door heen en herhaal dit tot je haar is opgerold. Zet de uiteinden vast met spelden.

hr3

Je haar opsteken met gedraaide strengen

Verdeel je haar in drie delen. Twee delen aan de zijkant en één deel achter. Maak van het achterste gedeelte een staart. Zet het vast met een elastiek. Vouw de staart als het ware dubbel en draai de uiteinden om het elastiek heen en zet het vast met spelden. Trek het nog wat los voor een extra nonchalant effect. Neem dan een streng van de zijkant. Draai het losjes en zet het vast. Doe hetzelfde aan de andere kant. Neem dan een volgende streng, draai losjes en zet het net boven de andere twee strengen vast. Wil je wat extra volume bovenop? Neem dan het bovenste deel en toupeer het iets. Draai het dan losjes en steek het met spelden vast in de knot.

hr4
bron:

1. mysoulisthesky.com
2. pinterest.com
3. ohsoprettythediaries.com
4. thebeautydepartment.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[newsletter]