ps4 games voor vrouwen

5 Leuke PS4 games voor vrouwen

Gamen alleen voor mannen? Nee hoor, ook vrouwen kunnen wat wegspelen op de PS4. Denk je even met de mannen een paar potjes Call of Duty te kunnen spelen, blijken de dames in huis gewoon betere scherpschutters te zijn. Nu ligt de voorkeur van spellen bij iedereen natuurlijk anders. Zo zijn mannen vaker gericht op actie spellen terwijl vrouwen juist de tactische spellen vaak weer interessant vinden. We hebben hier een aantal leuke PS4 games voor de vrouwelijke spelfanaat voor je op een rijtje gezet.

1. Hohokum

Een bijzonder spel gemaakt door Honeyslug in samenwerking met de Britse kunstenaar Richard Hogg. In Hohokum ga je als slang het avontuur aan. Deze slang wordt de Long Mover genoemd. De slang kan doen wat hij wil en hierdoor in verschillende werelden en puzzels terechtkomen. Je kunt plekken ontdekken, muziek maken, inwoners een lift geven en ga zo maar door. De mooie vormgeving maakt het een ware art-game en de mogelijkheden zorgen ervoor dat je niet meer kunt stoppen met spelen.

2. The Unfinished Swan

Het weeskind Monroe volgt een weggelopen zwaan door een nog onbekende wereld. In het begin is er nog helemaal niets in het spel; je loopt als het ware over een blanco verfdoek. Door met verf te gooien kom je langzaam maar zeker achter de geheimen, de wezens en de schoonheden van deze wereld. Het spel is opgebouwd uit verschillende levels met puzzels en challenges waarna je uiteindelijk oog in oog komt de staan met de koning van het spel.

3. The Last of Us: Remastered

Geen zin om een film te kijken? Dit prachtig visueel vormgegeven spel neemt je helemaal mee in een meeslepend verhaal. Door het sterke verhaal wordt dit spel haast als een film ervaren. De mooie kwaliteit zorgt ervoor dat het allemaal net echt lijkt.

4. Journey

Een bijzonder spel met een enorme geschiedenis. Niet alleen is het genomineerd voor een Grammy Award, maar het spel is ook genomineerd voor tal van andere awards. Een sterk visueel spel waar zo goed als geen woorden gebruikt worden. Er wordt maar een duidelijk doel getoond: het bereiken van de berg in de verte. Op de weg hiernaartoe komt je personage allerlei obstakels en andere personages tegen.

5. Little Big Planet

Little Big Planet is een spel waar je gewoon echt vrolijk van wordt. Het is wellicht niet zo kunstzinnig als andere PS4 spellen, maar zeker zo leuk. Je kunt met je personage allerlei werelden ontdekken en hier puzzels en challenges oplossen. Ook leuk om met meerdere personen te spelen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *