Vraag het Anniek

Vraag het Anniek is het nieuwe boek van Anniek Winters.

Ze beantwoordt daarin de meest voorkomende vragen over gedragsproblemen en oplossingen bij honden.

In de inleiding besteedt ze aandacht aan de keuze van een hond die bij jouw karakter past. Dat doet ze door middel van de DISC methode. Ben je zelf dominant, interactief, stabiel of meer consciëntieus? Als je zelf dominant bent dan past een onderdanige hond minder goed bij je, enz. Goed om daar over na te denken voordat je je een hond kiest.

29 vragen

Na de inleiding worden 29 vragen beantwoord. Dat zijn hele uiteenlopende vragen, maar wel vragen die mij als hondenbezitter bekend in de oren klinken. Want wat kan je doen als je hond tegen je op springt of, nog erger, tegen je bezoek opspringt? Bij iedere vraag wordt uitgebreid ingegaan op oorzaken en oplossingen. Andere vragen/problemen die behandeld worden zijn bijvoorbeeld:

 • Mijn hond is bang voor de stofzuiger
 • Mijn hond doet vreugdeplasjes
 • Mijn hond heeft verlatingsangst
 • Mijn hond is bang voor harde geluiden
 • Wij verwachten ons eerste kind, hoe gaat het met de hond?

Echt vragen uit de praktijk waar je mee te maken krijgt als je een hond hebt.

Anniek Winters

Anniek Winters is hondengedragskundige en heeft haar eigen hondengedragscentrum. Ze ging onder andere in de leer bij Cesar Millan en verwerkte dit in haar trainingen.

Het boek

Anniek Winters geeft vaak lezingen en die eindigen altijd met een vragenuurtje. De vragen die zijn in dit boek behandelt zijn daarbij veelgestelde vragen. De informatie in dit boek is nuttig, het boek ziet er mooi en verzorgd uit en is met leuke foto’s van honden geïllustreerd.

[bol_product_links block_id=”bol_58469e064881d_selected-products” products=”9200000060895391″ name=”vra” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 1. beate
  wij hebben een klein harig hondje,hij riekt echter geweldig veel en krabt ook zeer veel.ik denk dat dit komt doordat mijn dochter hem nachtkleren aandoet en hij dus niet kan uitzweten.heb ik het juist of ei er een andre reden.

  groetjes

  dirk

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *