Hey kattenbaasjes!

Wij zijn echte dierenliefhebbers hier en daarom hebben we iets leuks voor alle kattenbaasjes. Willen jullie je kat eens extra verrassen en verwennen? Doe dan mee en laat je kat de Whiskas brokjes testen.

Als je een kat hebt, dan wil je daar natuurlijk zo goed mogelijk voor zorgen. Goede voeding is belangrijk om ze gezond en fit te houden. Die voeding moet lekker zijn, maar ze moeten het ook goed verdragen.

Kies voer dat past bij de leeftijd van je kat

Geef je kat voeding die ze graag eten en die past bij hun leeftijd. Je weet dan zeker dat ze alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben. Whiskas heeft voeding voor de verschillende levensfases. Er zijn daarom Whiskas brokjes voor kittens van 2-12 maanden, voor volwassen katten vanaf één jaar en voor senior katten vanaf 7 jaar.

Die soorten Whiskas brokjes verschillen van samenstelling en ook de grootte van de brokjes is anders. Voor kittens zijn er wat kleinere brokjes die meer calcium bevatten. Dat is goed voor de ontwikkeling van hun botten en gebit. Voor volwassen katten bevat het voer wat extra omega-6 vetzuren en zink. Zo blijft hun huid gezond en hun vacht mooi glanzend. Een oudere kat krijgt wat minder eetlust en ook hun verteersysteem gaat achteruit. De Whiskas brokjes voor senior katten bevat daarom extra taurine, vitaminen en mineralen. Zo blijven hart en andere organen gezond en de urinewegen schoon.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Heb je een kat en wil je ook de Whiskas brokjes uitproberen? Dan hebben we iets leuks voor je. Je kan bloginsider worden. Je krijgt dan een pakket voer, geschikt voor de leeftijd van jouw kat, thuisgestuurd.

Wat moet je doen?

Het is de bedoeling dat je als bloginsider, een paar leuke momenten van je kat of van jou met je kat, op de foto vastlegt.

Die catfies of selfies van je kat deel je dan op een social media kanaal van je keuze. Momenten om te delen zijn dan bijvoorbeeld als je je net hebt aangemeld om mee te doen, als je de doos met Whiskas brokjes hebt ontvangen en die (samen met je kat) openmaakt en als je kat de brokjes een tijdje getest heeft. Wat zijn jouw ervaringen en hoe reageert je kat erop?

Zo word je bloginsider…

Leuk als je mee wilt doen! Meld je hier aan als bloginsider en ontvang het testpakket thuis wanneer je uitgekozen wordt. Deel jouw #WhiskasMoment met deze hashtag op social media!
Oh ja, de leukste deelname wordt beloond met een Whiskas verwenpakket. We zullen de winnaar hier op de site vermelden.

 

 

-sponsored article-
  1. Was ik daar toch bijna bloginsider, ware het niet dat de link, beide links een lege pagina produceren. Ik vind dit niet echt een reclame, want wat kosten een paar pakken en heel veel gratis leuke momenten geschreven door kattenbazinnetjes, nou ja, eigenlijk het kattenpersoneel.
    Marijke Hauwert al jaaaaarenlang meedoend

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *