Wat wordt jouw favoriete outfit voor de komende winter?

Na een lange nazomer heeft de herfst in 2023 half oktober toch echt zijn intrede gedaan. We maken ons langzaam maar zeker op voor een hopelijk knusse en warme winter. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe bij. Misschien heb je halverwege de zomer je kledingkast al eens kritisch bekeken om te zien waar je naar uit moest kijken om je outfits voor de komende herfst en winter compleet te maken. Misschien wel een mooie lange jurk of een nieuwe winterjas. En ga je dan voor basic of volg je de kleuren die op de catwalk voorbij komen tijdens de verschillende fashion weeks in modesteden zoals Parijs en Milaan.

Dit zijn de kleuren voor de mode van herfst/winter 2023

Deze herfst en winter mag het weer kleurrijk zijn. Na seizoenen waarbij vooral zwart en wit de boventoon voerden, kiezen de couturiers nu weer voor kleur. En daar zit van alles bij, van mooi en warm bruin en camel tot vurig rood en ijsblauw. Natuurlijk zijn er de basics die het altijd goed doen, zoals de jeans die je met alle modekleuren van dit najaar kunt combineren. En hoewel zwart en wit het veld hebben moeten ruimen blijven ze natuurlijk welkom als combinatiekleur met de trends van dit moment.

Voor iedere gelegenheid de perfecte kleding

Als vrouw moet je overal op voorbereid zijn. Of je nu lekker thuis op de bank je favoriete serie kijkt in een lekker huispak of een ruimvallende sweater of je moet helemaal op chique naar een belangrijk zakendiner. Voor die laatste gelegenheid is het goed om te weten dat de panty weer helemaal terug is. Je komt dus niet meer weg met een legging onder je rok. Let bij het kopen van panty’s op dat je ze 1 of 2 maten groter koopt dan je normale maat. Zo voorkom je dat de panty niet lekker zit en dat je gedurende een avond meerdere keren naar het toilet moet vluchten om je kleding in orde te maken.


Jouw perfecte outfit vinden

Wie er komende winter hip en volgens de laatste modetrends bij wil lopen kan onder andere shoppen bij Getdrezzed. Hier vind je een uitgebreide collectie dameskleding voor zeer scherpe prijzen. En het voordeel van online winkelen is dat je dit op ieder moment kunt doen. Ook als het buiten guur en koud is en je er geen zin in hebt om op pad te gaan. Geen rijen voor de paskamers, geen andere winkelbezoekers die per se ook in het pad moeten zijn waar jij staat maar die niet konden gaan shoppen zonder hun baby in de buggy of hun drukke kleuters die zich gillend tussen de rekken met kleding verstoppen. Geen opdringerige verkoopsters of wachtrijen voor de paskamers. Jij kunt gewoon op je gemak kijken wat er te koop is en waar jij jezelf de komende winter wel in ziet lopen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[newsletter]