apple watch mode

Je Apple Watch als mode accessoire

Een horloge heb je natuurlijk niet echt meer nodig om de tijd op af te lezen, daar heb je tenslotte je mobiele telefoon voor. Maar smart watches behoren tot een speciale speciale categorie horloges. Smart watches, zoals de Apple Watch zijn multifunctioneel. Je kan de Apple Watch dragen als een sporthorloge om je activiteiten en gezondheid te tracken, je kan ermee betalen, berichtjes op lezen en beantwoorden en nog veel meer. Tegelijkertijd kan je een Apple Watch ook als een mode accessoire zien waarvan je het uiterlijk steeds kan aanpassen aan je eigen smaak.

Uiterlijk van Apple Watch aanpassen

De Apple Watch is misschien in de eerste plaats functioneel, maar hij is daarnaast ook gewoon mooi om te zien. Door allerlei details aan te passen wordt het een modieuze accessoire.

De volgende onderdelen kan je verfraaien, aanpassen of vervangen naar je eigen stijl en smaak:


Apple Watch bandjes

Door het bandje van je Apple Watch te vervangen kan je jouw watch een heel ander uiterlijk geven. De keuze is groot. Er zijn bijvoorbeeld kleurige stoffen elastische bandjes, stoere stalen of metalen banden of kunststoffen sportbanden. Kies een band die past bij de stijl en kleur van je kleding die je vaak draagt, of combineer de kleuren van twee bandjes.. Let wel op of het bandje dat je kiest past bij jouw type Apple Watch serie past. Een Apple Watch 7 bandje past niet zomaar op alle andere types.

Diy bandjes

Wie creatief is, kan zijn watch ook voorzien van een zelfgemaakt bandje. Op Youtube zie je daar verschillende voorbeelden van. Maak er bijvoorbeeld één van stof, leer of kralen. Je kan ook een oud bandje dat wat verkleurd of versleten is met speciale inkt of verf bewerken.

Faceplate Swarovski

Face plates

Bandjes zijn niet de enige manier om je Apple Watch te personaliseren. Je kan ook gebruik maken van faceplates. Met een faceplate geef je de kast van je Apple watch een nieuwe look and feel. Op die manier kan je je watch een andere kleur geven of van extra bling bling voorzien zoals met de faceplate van Swarovski.

Wijzerplaten

Zoals je de wallpaper op je laptop of computer kan veranderen zo kan je ook de wijzerplaat van je Apple Watch een ander uiterlijk geven. Zo kan je kiezen uit allerlei analoge of digitale klokken uit allerlei kleuren en patronen kiezen. De wijzerplaat veranderen doe je met de iWatch app op je iPhone of op de watch zelf.

Apple watch ketting van proatl

Ketting

Hou je er niet van om iets aan je pols te dragen of is dit niet praktisch in verband met je werk? Geen probleem. Met hetzelfde gemak waarmee je een ander bandje op je Apple Watch zet, kan je hem ook aan een ketting hangen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *