tijdloze_kleding

10 Tijdloze kledingstukken die je in je garderobe nodig hebt

Laatst bijgewerkt:

Bij een garderobe draait alles om combineren. Door een paar tijdloze kledingstukken aan je kledingkast toe te voegen, kan je eindeloos combineren. Kies voor kledingstukken van goede kwaliteit zoals kleding van de merkkleding-winkel LUTZ, dan kan je er heel lang mee doen. Tijdloze kleding is kleding die er niet snel oud of gedateerd uitziet. Dat is op den duur waarschijnlijk zelfs voordeliger dan elk jaar je kleding te vervangen.

10 tijdloze kledingstukken als basis van je garderobe

Veel vrouwen hebben een kast vol kleding en hebben toch vaak het gevoel dat ze niks hebben om aan te trekken. Door uit te gaan van tijdloze basis kledingstukken zoals die van het merk Luisa Cerano, en die te combineren met een paar trendy kledingstukken, heb je altijd wat om te dragen.

#1 Witte blouse

Een goede kwaliteit witte blouse kan je zowel formeel op een nette broek of rok dragen, als casual op een spijkerbroek. Draag er gekleurde hemdjes onder of combineer het met een sjaaltje zodat je er toch telkens anders uitziet.


#2 Blazer

Een blazer, bijvoorkeur zwart, past vrijwel overal bij. Je kan er een coltrui, shirt of blouse onder dragen en het past zowel op een jeans als op een nette broek.

#3 Little black dress

Een little black dress is heel geschikt voor formele of feestelijke gebeurtenissen. Je kan een zwart jurkje steeds een ander uiterlijk geven door er een kleurig vest of jasje over te dragen. Ook het soort schoenen of laarzen dat je eronder draagt kan de stijl ervan compleet veranderen.

Veelzijdig spijkerjack

#4 Spijkerjasje

Hoe lang zijn spijkerjasjes wel niet in de mode? Waarschijnlijk zullen ze ook niet snel uit de mode raken. Je kan ze vrijwel overal op of over dragen. Ze kunnen een nette jurk of rok bovendien minder formeel maken.

#5 Een goede jeans

Als er één kledingstuk tijdloos is dat is het wel de spijkerbroek. Een goede jeans of spijkerbroek kan dan ook niet in je garderobe ontbreken. Kies naar je eigen smaak voor een jeans die strak, wijd, met een hoge of lage taille.

#6 Een zwarte broek

Een zwarte broek is echt zo’n kledingstuk waar je altijd op kan terugvallen als je niet weet wat je aan moet trekken.

#7 T-shirts in verschillende kleuren

Gekleurde shirts van goede kwaliteit, bijvoorbeeld van zijde, zijn ideaal om mee te combineren. Ze kunnen zowel onder je spijkerjasje, je blazer of leren jack.

#8 Een wollen of kasjmier trui

Een wollen of kasjmier trui in een neutrale kleur, b.v. gebroken wit, beige of grijs is iets waar je jarenlang plezier van kan hebben. Kies zelf of je voor een trui met V-hals of een col kiest.

#9 Een leren jack

Als je een goed leren jack kiest kan je er jarenlang mee vooruit. Een leren jack wordt vaak alleen maar mooier naarmate je het vaker draagt.

#10 Een overslag jurk

Een overslag jurk past altijd, ook als je een kilo zwaarder of lichter bent. Kies een jurk in een neutrale kleur of in een niet te opvallende print zodat je er makkelijk mee kan combineren. Je kan er ook heel goed een spijkerjack of leren jack over dragen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *