Zo transformeer jij jouw woonkamer tot een stijlvol interieur

Zo transformeer jij jouw woonkamer tot een stijlvol interieur

De meest gebruikte kamer van je huis kan soms wel eens een flinke opknapbeurt gebruiken. En met alle trends van tegenwoordig kan het soms lastig zijn een blijvend design te kiezen. Je wilt natuurlijk niet dat je huis binnen twee jaar niet meer in de mode is of dat je snel bent uitgekeken op dat hippe patroontje op jouw muur.
We hebben 3 tips voor je op rijtje gezet zodat jij heel eenvoudig zelf jouw woonkamer tot trendy paradijsje transformeert.

Kies voor kleur op je muur!

Niet iedereen vindt dit even makkelijk. En het is natuurlijk lekker veilig om alles in RAL 9010 te schilderen. Dan kun je altijd nog een kleurtje op de muur zetten. Maar iedereen weet dat dit waarschijnlijk niet zo snel gaat gebeuren. Terwijl een kleurrijke muur direct veel sfeer geeft aan je kamer. Stem je kleur af met je meubels om je hele interieur met elkaar te verbinden.

Vind je het toch een te groot risico? Dan kun je altijd een kleur aanbrengen door middel van een tijdelijke muursticker. Neem bijvoorbeeld gekkotex! Deze sticker kun je helemaal zelf printen in je eigen ontwerp. Dus of dat nou een egale kleur is of een mooi ontwerp, alles kan. Door de lijmlaag van het materiaal kun je de sticker altijd makkelijk verwijderen zonder dat het vieze resten achterlaat. Ideaal om lekker mee te experimenteren!

Zo transformeer jij jouw woonkamer tot een stijlvol interieur
persoonlijker met foto’s

Maak je interieur persoonlijker met foto’s

Ken je dat fenomeen? Om de paar maanden een melding van je telefoon dat het geheugen vol zit. Foto’s nemen is geen probleem maar uiteindelijk wordt er niet veel mee gedaan. En dat is zonde want er zijn mooie producten waarop je foto’s makkelijk kunt printen. Kies voor een materiaalsoort dat past bij je interieur en print foto’s op bijvoorbeeld posters, dibond, forex of airtex (geprint behang). En of je nou je eigen foto’s gebruikt of mooie afbeeldingen die je online bent tegengekomen, met deze producten maak je prachtige prints.

Hang de prints afzonderlijk aan de muur of bevestig een mooie stalen lijst aan de wand waarop je de foto’s zet. Zo geef jij jouw interieur direct een persoonlijke en warme touch.

Textiel met je eigen ontwerp? Ja hoor!

Tegenwoordig kun je zelfs textielproducten laten maken met je eigen print. Dus leef je uit en design er op los! Laat kussen bedrukken met je zelf ontworpen patroon of laat zitzakken bedrukken om heerlijk te ontspannen in je tuin of op de boot. Zelfs gordijnen kun je al laten voorzien van je eigen ontwerp.

Met al deze tips maak je van je woonkamer in een handomdraai een stijlvol interieur. En dat allemaal met je eigen ontwerp en leuke foto’s!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *